slayne Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 czesc wszystkim czy ktos używa takie okularki do pracy przy kompie prosze o opinie czy warto tzn wiem ze warto bo oczy mamy tylko jedne ale chodzi o to czy cos to daje i jakie okularki kupic zeby były ok i działały jak nalezy monitorek mam ok eizo f56 1024x768 100Hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Chodzi Ci o okulary z powłoką antyrefleksyjną (czy jakoś tak :wink: ) :?: Jeśli tak to ja mam takie i nie wiem czy są dobre czy nie, musiałbym porównać ze zwykłymi :wink: pozdro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 ja uzywam do kompa/telewizji i na wykladach jak siedze daleko od tablicy, ale czuje ze mi sie wzork lekko znowu pogorszyl :/ Monitorek tez mam spoko LCD NEC 1701 :) wiec sie oczki tak nie mecza jak przy CRT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...