Gość Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Yo Jeżeli taki topic już był to sorry. Ten temat dedykuje wszystkim dresiarzom którzy myślą że ich kaszlaki to extra fury po tuningu dzięki którym mogą zawojować świat :wink: :lol:. Reszta tutaj. Ciekawe jak modują swoje obudowy od kompa :D :twisted:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 niźle :0 ciekawe ile co ile wymienia akumulator w czyms takim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 [...] Ciekawe jak modują swoje obudowy od kompa :D :twisted:. wolałbyś niewiedzieć :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 o geez, tragedia, jak swiateczna ciezarowka coca-coli :| a propos obudow: co do japoncow to nie wiem, ale koreanczycy sa w te klocki calkiem niezli, www.koreamod.com polecam galerie CarPC :) (o ile ktos jeszcze nie zna :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 http://kemot.gnutella.pl/galerie/losvanos.htmZajrzyjcie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 http://kemot.gnutella.pl/galerie/losvanos.htmZajrzyjcie. :D To też jest mocne ale te cieżarówki co je pokazałem bardziej mi się podobają... qurcze wygladają jak TRANSFOREMRSY :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 hmm z jednej strony zrobic cos takiego to wyczyn :P ale z drugiej strony jakos "dziwnie" mi sie to podoba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Mi to przypomina konkurs na najbardziej wypasioną szopkę na krakowskim rynku. Ci chyba też uzywają sreberek z cukierków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ciekawe co by wyszło jeżeli dalibyśmy japońcom malucha do tunningu :lol: Ciężarówki świetne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 ...ale dla dresiarzy ok! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 obrzydliwe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Eeee tam kicz też sztuka hehehehehe......... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 wyglada to mi bardziej na jakas nowa odmiane transformers :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 OMG!! jak mozna tak spieprzyc samochod??!! zreszta wszystkie wygladaja prawie identycznie [link juniora]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ja was nie rozumiem... w Azji jest taki styl więc tak tam modują... więc z czego tu się śmiać?!? Pośmiać się można tylko z naszych pseudo moderów co mazną sobie na poldq pasek ala "drużyna a" :lol: i udają niewiadomo kogo... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Jak dla mnie to to troche dresen zajeżdza :D, a tak poważnie to niepodoba mi sie to. Tunning tak ale to już przesada, wszystko z umiarem i będzie oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 STAR WARS po tuningu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 LOOOOOOOOL 8O :lol: toż to Daewoo Matiz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 te ciężarówki wygrałyby konkurs na najbardziej zburaczony samochod na świecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tona plastiku zero mocy..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Slayer Ta klawiatura w osłonie przeciw słonecznej to bajer! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 :arrow: oo.. fuck, to wyglada strasznie. ani to wygladu nie ma, ani uroku, po prostu totalne 0. od dzis bede podziwial ludzi z napisem 'Pionier' na tuningowanych malaczach. oni chociaz staraja sie nie odwalac takiej fuszerki jak japonce (bez urazy dla japonczykow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...