HAIZ Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Pytanie jak w tytule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYDAY. Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Mam powercolorka 9600xt i mam 2 zwory, też nie wiem do czego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Po ich przestawieniu karta dziala w trybie programowej emulacji GeForceFX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Po ich przestawieniu karta dziala w trybie programowej emulacji GeForceFX. że co? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 A tak na powaznie to przestawia tryb pracy wyjscia TV z NTSC na PAL ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Lancer to ty pierniczysz?!!!! Te przelaczniki sluza do przestawiania magistrali pamieci na 256bitow - byly takie sample R9500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 a tak powaznie potwierdzam to co teraz napisal Lancer... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 A tak na powaznie to przestawia tryb pracy wyjscia TV z NTSC na PAL ;) ...ale dlaczego tam są dwa przełączniki. Wie ktoś jak to powinno być ustawione na PAL. Na NTSC jest 1-w górze, 2-w dole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Oba na dole-tylko nie wiem ktorym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...