Skocz do zawartości
Tomachock

gSm@rt mini II

Rekomendowane odpowiedzi

witam kupiłem w/w aparat ale zdjecia nie wychodzą mi takie jak bym chciał zeby mi wyszły nie mam instrukcji od niego bo kupiłem go na allegro

i tak tryb kamery chodzi dobrze natomiast zdjecia wychodzą mi okropnie

tak strasznie zamazane ze sie nic nie widzi aparatem nie ruszam, zapewniam mu super oświetlenie ale zdjecia wychodzą strasznie zle

niewiem co robie zle jezeli kamera działa dobrze wiec optyka nie moze byc uszkodzona widze ze na wyswietlaczu są jakies opcje ale ja wiem jak uruchmoic tą z tak jakby zegarem jest jeszcze z piorónem , jakas literka A byc moze trzeba uruchomic te funkcje zeby zdjecia wychodziły przyzwoicie wiecie moze jak je uruchomic ( jest jeszcze tak jakby kwiatek narysowany na ekranie to jest chyba funkcja makro ale tez nie wiem jak ją uruchomic) prosze o pomoc moze wiecie gdzie ściągnądź instrukcje ogsługi do tego aparatu POZDRAWIAM i jeszcze raz prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

posiadam gsmatra III i wydaje mi sie ze wyswietlacz jest uniwersalny i ta ikonka od makro i flasha jest nie uzywana w tym typie aparatu, trub makro ustawia sie obracajac obiektyw a zdjecia ze wychodza zamazane.... to dziwne w slabym oswietleniu moga wyjsc gdy ruszysz aparatam gdyz z powodu braku lampy stosuje dluzszy czas naswietlania matrycy

czyli cos jest nie tak :?

fakt przy slabszym oswietleniu nie wygladaja zdjecia za dobrze ale przy dobrym nie narzekam jak na taka cene

to przykladowe zdjecia (pierwsze dwa przy b.slabym oswetleniu)

zdjecie 1

zdjecie 2

zdjecie 3

zdjecie 4

zdjecie 5

zdjecie 6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi