axeN Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Czesc ! Nie jestem na biezaco w cenach a chcialbym spzredac mojego celerona 1.7 i plyte do niego abita BD7 ll ... Moze mi ktos powiedziec po jakich cenach moglbym to sprzedac ? Bede wdzieczny za wszelkie info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Przenoszę Sprzedam :arrow: Podstawy i zmieniam tytuł, bo oryginalny "Pytanko! pomozcie : )" jest nieregulaminowy. Zapoznaj się z: Do nowych/rzadko nas odwiedzających użytkowników- WAŻNE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 IMO 400zł mozesz wytargac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 polecam www.allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 jak dostaniesz za to 250-300 to sie powinienes naprawde cieszyc :] ostatnio opchnalem athlona xp 1800+ za 130... wiecej nie udalo sie wytargowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Neo_x nie załamuj go, mało to loli jest chetnych do zakupu... ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 ok to i ja sie podepne bo moj topic chyba "umarl" ;) ile mozna wziac za solteka KAV-75 i 256mb sdramu 133mhz cl2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...