LoCoTe Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Czesc poszukuje NA WCZORAJ jakichs mapek ktore obrazowalyby rozmieszczenie np kawy, herbaty na swiecie. Nie mam dostepu do papierowych zrodel informacji a w necie nie moge znalezc moze mi ktos pomoc? :O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 polecam ksiazki do geografii i tak zwaną biblioteke ;) bez pracy nie ma kołaczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 ewentualnie atlas geograficzny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Nie mam dostepu do papierowych zrodel informacji a:D Ok niewazne jak nikt nie to jakos bede musial improwizowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ok niewazne jak nikt nie to jakos bede musial improwizowac. Tylko czasami nie mów że kawę uprawia się na biegunach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 namaluj kawe w brazylii, columbii, meksyku herbate w indiach i gdzies tam jeszcze ;) i masz gotową mapke ;) pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...