TweetX Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Zaczynam skladac moje pierwsze WC i szukam nagrzewnicy do niego. Nie wiem jakiej szukac, nie znam ich wymiarow a chce zmiescic ja w obudowie Big Tower nad zasilaczem (szerokosc ok 13 cm). Prosilbym uzytkownikow roznych nagrzewnic o podanie ich wymiarow. Mysle ze pomoze to nie tylko mi ale tez innym. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 nagrzewnica od tico 16/12 centow. jak nie jestes leniwy to sporo znajdzies... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yes Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 nagrzewnica od tico 16/12 centow. jak nie jestes leniwy to sporo znajdzies... sa nawet zdjecia... nagrzewnica od poldka 26x15x7 cm bez wystajacych rurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...