radoos Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Witam Chciałem wrzucic do telefonu jakieś nowe dzwonki.Zassałem tego od cholery z netu i nie moge ich odczytać. Winam jak i WinMediaPlayer pokazuja ze plik leci ale nic nie słychać. Ma ktoś jakiś pomysł na to ?? Dodam ze mam 2 karty dzwiekowe -zintegraowna -SB 128 moze chodzi o jakieś ustawienia w sprzecie ?? Pracuje pod WinXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShKieLet Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 może sprawdz czy nie masz przyciszone w mikserze opcji ... u mnie nazywa sie to SW SYNTH ( w mikserze) a pliki midi to każdy winamp odtwarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 może sprawdz czy nie masz przyciszone w mikserze opcji ... u mnie nazywa sie to SW SYNTH ( w mikserze) a pliki midi to każdy winamp odtwarza W mikserze wszystko podkrecone na max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...