800XL Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Hi, sprawa wyglada tak: Zainteresowala mnie karta Athlon free speed(http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=84&gg=1&id=191), poniewaz nie mam zamiaru bawic sie w lutowanie , grafity itp. Mam jednak mozliwosc nabycia Solteka DRV5 w ktorym to dostrzeglem identyczne dzwigienki jak w powyzszej karcie. Cena karty to 99pln!!! A płyta wyniesie mnie 120pln. Wiec karta odpada. Ale czy dzwigienki w Solteku zdejmą blokade z procka?Bo cos wierzyc mi sie nie chce, a swoją droga to na jakiej zasadzie ta karta hula?? Czy cena 120 pln jest adekwatna do zakupu(sl-75drv5-C-stan idealny)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Niezły jesteś, zastanowiłeś sie gdzie tą karte chce włożyć?? Ona służy do odblokowywania mnożnika w Athlona slotowych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
800XL Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 lol, wybacz...tak tez cos mi nie pasowało. A co z soltekiem?? Dzwigienki cos tu zmienia? Sorry, zielony jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...