Gofer Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Czesc! Mam nastepujacy problem z Mathcadem! Otoz przy wprowadzaniu danych zamiast znakow np =,+,- pojawiaja mi sie dziwne znaczki niewiadomo skad! Probowalem instalacji math2000 i math2001 i nic nie pomaga. Uzywam systemu XP! Moze to zalezy od rodzaju XP albo od jakichs znakow systemowych albo jkaiegos kodowania? CYa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Jakie dziwne znaczki ? Mam nadzieję, że nie chodzi o to że "=" wygląda tak ":=" , bo to akurat normalne. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Wlasciwie to ciezo stwierdzic co to za znaczki, a znam sie na mathcadzie troche wiec te rzeczy akurat wiem. Takich znaczkow nie ma nawet w tablicy znakow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ponawiam problem! Znowu to sie dzieje!!! Moze teraz ktos wpadl na jakis sensowny pomysl bo ja dalej nie wiem!!! HHHHEEEELLLLPPPP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Willow Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 To ciekawe - też tak kiedyś miałem. Pomogła zmiana klawiatury na angielską. Co dziwniejsze z czasem samo przeszło :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...