Vadeer Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ktos narzekal na grafe ze sie zamontowac nie da. wydaje mi sie ze w laptopach nie wszystki plyty maja zintegrowane karty graficzne... poszukaj na gieldzie moze znajdziesz jakiegos okrojonego tnt ktorego wepchniesz... a na PCI jakas... tylko trzeba dorwac taka low-profile... powinna sie zmiescic jak sieciowka... w sumie to nie znam kart graficznych nawet na PCI o niskim profilu (to nie modemy ani karty muzyczne) co innego karty do laptopa. chociaz z drugiej strony nie jestem pewien ale chyba byly takie male karty Riva TNT 2 vanta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 w sumie to nie znam kart graficznych nawet na PCI o niskim profilu (to nie modemy ani karty muzyczne) co innego karty do laptopa. chociaz z drugiej strony nie jestem pewien ale chyba byly takie male karty Riva TNT 2 vanta. kupa gf4mx byla na niskim profilu. widzialem tez radeony 9100L. jest w czym wybierac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredens Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 odpowiadam na pytania: avw: 42x28x9 (cm)(te 9 to razem z nogami) EZ_lo: dzięki :P Vadeer, ZeNeK, pshem: ta płyta ma zintegroweaną grafe i muze, tylko sieć dokladam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 wiem ze ma zintegrowana grafike. jakiegos tam SiS'ka. Ale na tym pojda chociaz filmy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredens Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 te stare to tak.. a jak nie to pomyśle nad jakąś inną low-profile... aha z założenia to miał być komp do internetu tylko.. ale widze ze będą zmiany projekcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ktos narzekal na grafe ze sie zamontowac nie da. wydaje mi sie ze w laptopach nie wszystki plyty maja zintegrowane karty graficzne... poszukaj na gieldzie moze znajdziesz jakiegos okrojonego tnt ktorego wepchniesz...nawet jak nie maja zintegrowanych to napewno nie sa one na pci ani agp najwyzej na PCMCIA. Ale wydajnoscia pewno dorownuja temu wbudowanemu Sisowi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 G2 i G4 zrobili niskoprofilowe. Mająpo 32-64M ramu i niezbyt ekstremalne parametry, ale na TV rzucą nigłupi obrazek. Są dedykowane do takich telewidzowatych kompozycji Radeony niskoprofilowe z ViVo, nawet wentyl mają nie na górze, ale z tyłu i prostopadle. I w pudełeczku jest krótki śledź;) ALe kosztują ciut więcej niż standardowe :| Poszukam na necie, ale nic nie obiecuję, widziałęm tylko na półkach... Ciągle nie mogę siędoczekać jakiegoś nowego, bardziej całościowego zdjęcia, z dyskiem, CD, wiatraczkami do zasiłki;) I może z podłaczonym panelem... Czekam i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredens Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 przypominam że nie mam AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 te stare to tak.. a jak nie to pomyśle nad jakąś inną low-profile... a ile chcesz przeznaczyc bo mzoe sprzedalbym ci mojego 7500le lowprofile doplacillbym i kupil cos lepszeggo dla siebie:) przypominam że nie mam AGPw tym momecie rozwiales moje nadzieje :/ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredens Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 hehe, zapraszam na górę wątku, tam są dokladnie zdjęcia :D:D ps.. moj obecny komp szwankuje więc teraz na tym celku bede jechał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 no fakt, jak nie mam przed oczami zdjęć, to zapominam o takich nieistotnych szczegółach;) Nie pryzponima sobie żadnyh kart lo profile sprzed AGP. Wtedy nikomu nie zależało na zmniejszaniu kompów do takich rozmiarów;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredens Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 spoko, integra rulezzzz :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 hm... projekt bardzo ladny i (prawie) estetycznie wykonany :) jesli myslisz takaze o odtwarzaniu filmow i nie postarasz sie o lepsze ekranowanie zasilacza (obudowa nie tylko ma za zadanie bronic dostepu do wnetrznosci) to wrazenia sluchowe i wzrokowe bede zaklocane przez sumy i sniezenia (zakladam ze komp wtedy bedzie pelnij role odtwarzac vhs i bedzie pod tv :) ) wedlug mnie nalezalo by okleic caly deck w miejscu zasilacza folia aluminiowa lub czyms grubszym jesli dysponujesz (patrz odtwarzac vhs). Jestem za odizolowaniem ukladu zasilania od calosci.. nigdy nie widomo co moze sie stac, pozatym bezpieczniej :wink: Dwie 6centymetrowki... lepsza byla by wysysajaca 12 puszczona na 5V od gory zasilacza (tu niestety konflikt ekranowanie-efketywne chlodzenie :? ) i ewentulnie nad mobo (wysysjacy cieple powietrze z proca, chipsetu i badziewia). Zgodnie z prawami fyzki, efktywnie i przedewszytskim cicho :twisted: Mysle, ze pilot do tego zestawu pasuje w sam raz, a koszta minimalne w stosynku komfort/cena :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredens Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 spoko, dzięki za pochwałę, z zasilaczem to jest tak, ze szukam takiego mikro.. gdzieś widziałem.. ale jeszcze musze poszukać.. bo jednak ciasno.. teraz musiałem powycinać radiator tak by cd sie zmieścił.. i jest wszystko na ścisk (zasilacz i cd) a to nie jest good Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21860036 tanie i podane na tacy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredens Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 za duży, za słaby.. potrzebuje wymiary 7 x 15 x 6,5 (dł x szer x wys) (cm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21505441 z tym ze gra nie warta swieczki... wydaje mi sie ze cd-rom wchodzi tam bez problemu.. a dysk mozna podwiesic miedzie sufitem a mobo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredens Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 porobie fotki jutro to wam pokaze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...