Skocz do zawartości
MAYDAY.

Radek 9600xt i overdrive

Rekomendowane odpowiedzi

Witam . Karta jest powercolorka . Próbowałem różnych katalizatorów (ati, omega, dna) i po instalacji nie mam zakładki overdrive . Co jest grane ?. Na krcie są dwie zworki, może ich ustawienie zmieniłoby sytuację? Ktoś coś wie na ten temat?

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to jest troche dziwne, bo wg zdjec na stronie producenta moja karta nie ma tego "czipa" a ja w sterownikach 3.9 i 3.10 mialem aktywna funkcje overdrive.http://nuttie.w.interia.pl/overdrive.JPG

sa dwa mozliwe wyjscia albo zdjecie na stronie producenta jest z innego modelu bo tak bywalo ze producenci najpierw wypuszczali wesje bez chipa albo producent zmienil wyglad plytki pcb (ja tak mam) i nie mozesz znalezc nawet miejsca gdzie powinien byc chip

proponuje przejrzec obrazki z posta do ktorego dalem linka tam sa zdjecia i porownac z wlasna karta

PS jeszcze jedna uwaga jestem zdania ze takie topici powinno sie kasowac od razu, szczytem lenistwa jest nie uzycie najpierw szukraki zreszta ten topic co do niego daje linka ma tytul radeon 9600 XT i overdrive wiec prawie taki sam jak ten, po co dublowac cos co bylo juz napisane i wyjasnione i robic tylko zamieszanie pozniej w wyszukiwaniu potrzebnych tematow jest burdel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi