Skocz do zawartości
axeN

r9100

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc !

Niedawno nabylem ta karte i wlasciwie to myslalem ze bedzie lepiej chodzic ...mam celerona 1.7 i plyte abit BD7 ll ...w 3dmarku niby mam 6000 pkt ale w grach mi fpsy spadaja ... wydaje mi sie ze w grach ( np counter -strike) gorzej chodzi niz gf2 mx400 ... Moze te radeony jakos nie za dobrze wspolpracuja z ta plyta ? mieliscie moze kiedys podobny zestaw ? jesli tak to bylbym wdzieczny za wszelkie info...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radeon 9100 to nie jest moze i demon wydajnosci ale napewno jest lepszy niz ten geaforce 2(do tego o ile sie niemyle lepiej sie kreci) poza tym masz malo wydajny procesor ozywiscie mozesz go troche podkrecic zeby zwiekszyc zdeczka jego wydajnosc :) ,o plycie w zyciu nie slyszalem wiec sie niewypowiadam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radeon 9100 to nie jest moze i demon wydajnosci ale napewno jest lepszy niz ten geaforce 2(do tego o ile sie niemyle lepiej sie kreci) poza tym masz malo wydajny procesor ozywiscie mozesz go troche podkrecic zeby zwiekszyc zdeczka jego wydajnosc :) ,o plycie w zyciu nie slyszalem wiec sie niewypowiadam :D

Skoro uwazasz ze to nie demon... to wejdz sobie na moj skromny ( w porownaniu do berkut'a to kiepski ) wynik... http://service.futuremark.com/compare?2k1=7359252

A berkut ma ~13k. Co na to powiesz? :D...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze to celeron sux in 3d

po drugie zobacz sobie na moj 3dmark score a ja zaczynalem od jakis ~8k . . . na ile skonczylem mozesz sprawdzic.

Zoptymalizuj system sobie najpierw bo jak sluchasz mp3 albo masz 10 procesow niepotrzenych na raz to zawsze bedziesz tyle mial :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi