axeN Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Czesc ! Niedawno nabylem ta karte i wlasciwie to myslalem ze bedzie lepiej chodzic ...mam celerona 1.7 i plyte abit BD7 ll ...w 3dmarku niby mam 6000 pkt ale w grach mi fpsy spadaja ... wydaje mi sie ze w grach ( np counter -strike) gorzej chodzi niz gf2 mx400 ... Moze te radeony jakos nie za dobrze wspolpracuja z ta plyta ? mieliscie moze kiedys podobny zestaw ? jesli tak to bylbym wdzieczny za wszelkie info... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Radeon 9100 to nie jest moze i demon wydajnosci ale napewno jest lepszy niz ten geaforce 2(do tego o ile sie niemyle lepiej sie kreci) poza tym masz malo wydajny procesor ozywiscie mozesz go troche podkrecic zeby zwiekszyc zdeczka jego wydajnosc :) ,o plycie w zyciu nie slyszalem wiec sie niewypowiadam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Sformatuj dysk. zainstaluj ponownie system, pokombinuj z roznymi wersjami sterow i powinno byc lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Radeon 9100 to nie jest moze i demon wydajnosci ale napewno jest lepszy niz ten geaforce 2(do tego o ile sie niemyle lepiej sie kreci) poza tym masz malo wydajny procesor ozywiscie mozesz go troche podkrecic zeby zwiekszyc zdeczka jego wydajnosc :) ,o plycie w zyciu nie slyszalem wiec sie niewypowiadam :DSkoro uwazasz ze to nie demon... to wejdz sobie na moj skromny ( w porownaniu do berkut'a to kiepski ) wynik... http://service.futuremark.com/compare?2k1=7359252 A berkut ma ~13k. Co na to powiesz? :D... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regimil Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Potwierdzam to co kolega Sheep mówi. http://service.futuremark.com/compare?2k1=7577261 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 no nie jest demonem w porownaniu do 9800 :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 6000 w 3dm - pewnie masz wersje 64 bit :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 ja na lekko podkreconym durku 800 mam okolo 6000... poprobuj starsze stery nie zawsze najnowsze sa najlepsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 U mnie wydajnosc jest duzo lepsza na catach 3.4 niz 3.8!!! Probuj, az sam znajdziesz najlepsze rozwiazanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 ile kostek pamieci ma ta twja karta?? 8 czy 4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 masz niski wynik.. robiles formata po wyjeciu gefa? a pozatym zmien pricka bo ja niz akiego celka wole niekreconego duron 1400....... ktory imho bez krecenia jest znacznie wydajniejsdzy ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 po pierwsze to celeron sux in 3d po drugie zobacz sobie na moj 3dmark score a ja zaczynalem od jakis ~8k . . . na ile skonczylem mozesz sprawdzic. Zoptymalizuj system sobie najpierw bo jak sluchasz mp3 albo masz 10 procesow niepotrzenych na raz to zawsze bedziesz tyle mial :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...