MarcinX Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Co sądzicie o paście która jest w komplecie z Zalmanem 7000 AlCu ? Zostawić czy kupić coś lepszego ? W tym momencie ok. 40c w windzie i 50-53 w stresie. Na lepszej zejdę niżej ? Proc pracował już na 2.8@3.4 ale rośnie temperatura. Jakieś doświadczenia z tą pastą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Zmień na coś lepszego ta pasta jest do d.......... titana lepiej sobie radzi niż ta zalmanowska :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 kup sobie dobra paste, bo nie kupuje jej sie na jeden raz tylko starcza na bardzo dlugo. obecenie najlpeszym wyborem bedzie cos od Arctica czyli: Arctic Silver 3 Arctic Silver 5 Arctic Silver Ceramique moze sie wydawac, ze pasta to <span style="color:red;">[ciach!]</span>la i droga, ale jak zmienilem titana na AS3 to temp spadla o 5-6st. procki smaruje i smaruje, tak samo gpu i nab a pasty nie ubywa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Niemiec - która z tych trzech najlepsza??? Skłaniał bym sie ku Ceramique, bo tylko 19zł na allegro, a AS5 aż 32. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 ZAMKNĄĆ TOPIC To już jest żenada !! Jest topic na temat past niemozna tam zadac pytania???? Tylko zaśmiecać serwer kolejnymi tematami !!!!!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Lukasrz nie tak nerwowo :wink: Zmieniłem paste na Arctic Silver 5,temperatura spadła o 1 może 2c Więc ta Zalmanowska nie jest najgorsza. Ale kręcimy dalej :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 to moze cos nei tak nalozyles, bo ta zalmanaowska jest cieniutka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Nakładałem trzy razy. Też byłem zaskoczony. Reasumując. Albo ta Zalmanowska jest taka dobra (kurde powinni mi coś dać za reklamę),albo Arctic 5 jest przereklamowany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...