Młody Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Mam taki problem. po zaistalowaniu sterowników nowszych niz 2941 nie dział opcja anisotropic filter. Funkce tą mozna włączyc ale efekt w grach jest taki jakby nic sie nie włączyło. Karta graf to GF4 Ti 4400. Może ktos z was miał podobny problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Po czym poznajesz ze nie dziala? Jesli jakosc obrazu sie nie zmienia to faktycznie dziwne ale jesli poprostu nie spada ilosc klatek na sekunde to normalne, bo tak jest w nowszych driverach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Wyraźnie widać gorszą jakość obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 o w morde! zczyść totalnie drivery, i zainstaluj 30stki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Ja mam taki sam problem. Zainstalowałem 30.82 WHQL [chyba tak to się zwie] no i nie ma wogóle różnicy jak się <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> AA i jak jest wyłączone :evil: . Chyba wgram to co miałem przedtem czyli 29.80 :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Ja mam taki sam problem. Zainstalowałem 30.82 WHQL [chyba tak to się zwie] no i nie ma wogóle różnicy jak się <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> AA i jak jest wyłączone . Chyba wgram to co miałem przedtem czyli 29.80 :D . Na WHQL jest dziwnie :) polecam leaked 30.82. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Ja mam taki sam problem. Zainstalowałem 30.82 WHQL [chyba tak to się zwie] no i nie ma wogóle różnicy jak się <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> AA i jak jest wyłączone :evil: . Chyba wgram to co miałem przedtem czyli 29.80 :D . AA to jak pamiętam skrót od Anti-Aliasing, a nie Anisotropic Filtering :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...