HipHopAst Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 No ten PANAFLO to rewelka!! Flow CFM (Max)................... 114.7 :twisted: :twisted: I przylanczam sie do pytania @Misyo o ten TT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Wiesz... to sa dane producenta. Czesto bywa tak, ze kupujesz wiatrak, ktory ma byc super cichy, a potem okazuje sie, ze wcale taki nie jest. Zaden producent nie podaje procedury, jakiej uzywa to pomiarow. Poki co, to moim skromnym zdaniem wszystkie, a na pewno 95-99% wiatrakow robionych specjalnie do komputerow to rozwiazania low-endowe i dosc slabe jakosciowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Lukas20: a te PANAFLO to widziałeś czy tylko po parametrach Ci sie podoba? Bo te niebieskie wyglądają super, parametry extra... tylko na ile są ciche.. bo to w sumie o to chodzi. I ponawiam pytanie. Czy wiatraki nad czy pod chlodnicą. Jak za mało precyzyjne pytanie to moge zaraz dorysować szkic.. ale chyba wczesniej jasno napisałem o co mi chodzi. BTW: musze sie pochwalić bo nie wytrzymam. Mam nową klawiaturke i myszke (logitech cordles desktop mx + mx700). Miodzio ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 PANAFLO mialem w reku, aczkolwiek nie skladuje towaru u siebie. Tak wogole to jest to moja aukcja, wiec powiem, ze na ogol ludzie biora po kilka sztuk. W dane producentow sprzetow do kompa ja specjalnie nie wierze. Roznie wyglada opis, a roznie praktyka. Moje PAPST'y 120mm maja juz gruuubo ponad 10 lat, a chodza swietnie, bez zadnych drgan, czy dziwnych odglosow. Sunon'y wymiekaja po 6-12 miesiacach. TT 40mm tez juz mi wysiadke robi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 ja juz go zamuwilem na chlodnice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 @ Misyo, HipHopAst z tego co pamietam to un_ix ma ma takie TT 120mm na swojej chlodnicy http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=472...r=asc&&start=60 zapytajcie jego pozdro ps. wesolych swiat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HipHopAst Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 @Lukas20 Za ile go sprzedasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Gielda! Tweak'owcy maja maly rabacik. Trafil sie niezla fucha i mozna bylo kupic nowki za duzno nizsza cene (nie ma obw, ze to jakas podrobka). Mysle, ze Panaflo za cene Sunon'a to nie jest zly wybor. Wesolych Swiat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 ja mam papscika 4312L i jest ok, choc na 12V troche halasuje, ale i przewiew ma niezly. jak bede przerabial WC po siwetach to wentyl poleci na 7 lub nawet na 5V. u mnie wentyl dmucha w nagrzewnice. fotki beda w temacie o moim WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...