lspider Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 W firmie, w której pracuję pewnego pięknego dnia (wczoraj) spalił się zasilacz, a jak się palił pociągną za sobą płytę i dysk. Płytę i zasilacz olałem, bo można kupić nowe, ale na dysku było sporo danych. Na szczęście mam drugi identyczny i przymierzam się do wymiany elektroniki. Niby nic trudnego, ale ponieważ będzie to mój pierwszy raz pomyślałem, że dobrze by było posłuchać opinii kogoś bardziej doświadczonego. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Wersja firmware musi być ta sama? Dysk to Caviar 20Gb, reszty nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Okazało się to banalne. Największym problemem było zdobycie odpowiedniego śrubokręta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Wymieniajac elektronike nie otwierasz dysku, wiec nie ma zadnych problemow. Talerze pozostaja przeciez nietkniete... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Wymieniajac elektronike nie otwierasz dysku, wiec nie ma zadnych problemow. Talerze pozostaja przeciez nietkniete... talerze nietkniete chyba ze wczesniej ciutke za wysokie napiecie sfaiczyło tez głowice. Wersja firmware musi być ta sama wszystko praktycznie musi sie zgadzac, najlepiej zeby seria byla tez ta sama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Wersja firmware nie musi być dokładnie ta sama, może się różnić "cyframi po przecinku". Jeden z tych dysków był wyprodukowany w Malezji w 2002r, a drugi w Singapurze w 2001r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...