R4DOS Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Próbuję zainstalować skaner Plustek OpticSlim 1200 USB i podczas instalacji driverow w WinXP Pro wyskakuje komunikat: Wystąpił błąd podczas instalacji urządzenia Nieprawidłowe dane. w biosie wszystko jest ok, mam tez zainstalowane sterowniki USB 2.0 w winxp, inne urzadzenie dzialaja bez zarzutu, a skanery Plusteka zawsze sprawiaja jakies problemy. Probowalem zarowno driverow z plyty jak i z internetu. nie mam juz zadnych pomyslow co z tym zrobic. szukalem po innych topicach ale nie ma tam rozwiazania mojego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Z tego co wiem nikt nie rozwiązał tego problemu. Znam kilka oób które tez próbowały juz wszystkich mozliwych driverów a skanery Plustek działac pod XP nie chcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Ja mam skaner PLUSTEKa i instaluje go tak: recznie podmieniam sterowniki z menadzera urzdzen a dopiero potem instaluje reszte przez setup mam nadzieje ze sobie jakos poradzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 hehs to niestety też nie działa :( chyba nici z plusteka na xp'ku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Ja posiadam Plusteka U12 i stery znajdujace sie na CD instaluja sie bez zadnego bledu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Ja mam Plustek OpticPro ST24 i wszystko smiga jak nalezy pod winXP. PS. a wykrywa Ci go w menadzerze urzadzen :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Zasada jest jedna Najpierw Drivery potem podlaczasz skaner. Zrobiles inaczej to sie mecz albo odrazu reinstall systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...