krzypaw Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Witam, czy mógłby ktoś napisać krótką ale w miarę dokładną instrukcję jak zrobić test pamięci programem memory gold albo memtest95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 sciagasz programik rozpakowujesz go robisz dyskietke startowa wkladasz w fdd'ka i restart reszta robi sie sama :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 sciagasz programik rozpakowujesz go robisz dyskietke startowa wkladasz w fdd'ka i restart reszta robi sie sama :idea: A mógłbyś mnie uświadomić jak się robi dyskietkę startową bo szukałem i niestety nie mogę znaleźć, ew. rzuć linkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 jezeli masz nagrywarke to poszukaj w necie Hirens boot cd nagraj obraz i tam bedziesz mial ladne menu i duzo potrzebnych programow w tym wymienione przez Ciebie (plytka jest bootowalna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 jezeli masz nagrywarke to poszukaj w necie Hirens boot cd nagraj obraz i tam bedziesz mial ladne menu i duzo potrzebnych programow w tym wymienione przez Ciebie (plytka jest bootowalna)THX już ściągam, czyli to jest obraz płyty botowalnej jak rozumiem :twisted: spis progsów zawartych widziałem, jestm pod wrażeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 jezeli masz nagrywarke to poszukaj w necie Hirens boot cd nagraj obraz i tam bedziesz mial ladne menu i duzo potrzebnych programow w tym wymienione przez Ciebie (plytka jest bootowalna)THX już ściągam, czyli to jest obraz płyty botowalnej jak rozumiem :twisted: spis progsów zawartych widziałem, jestm pod wrażeniemno i nie umiem zrobić zeby to się botowało, kombinuje już kawałek czasu i nic :( :( :( Pomoże ktoś :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 jezeli masz nagrywarke to poszukaj w necie Hirens boot cd nagraj obraz i tam bedziesz mial ladne menu i duzo potrzebnych programow w tym wymienione przez Ciebie (plytka jest bootowalna)THX już ściągam, czyli to jest obraz płyty botowalnej jak rozumiem :twisted: spis progsów zawartych widziałem, jestm pod wrażeniemno i nie umiem zrobić zeby to się botowało, kombinuje już kawałek czasu i nic :( :( :( Pomoże ktoś :?: Ustaw w biosie Boot Sequence tak, zeby pierwszy byl CD-ROM >>> wloz plytke do niego i restartnij kompa :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 jezeli masz nagrywarke to poszukaj w necie Hirens boot cd nagraj obraz i tam bedziesz mial ladne menu i duzo potrzebnych programow w tym wymienione przez Ciebie (plytka jest bootowalna)Dzięki wielkie wunat :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 n/p po to mamy to forum, nie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...