Tom.O Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 a moze moowish o starshej wersji (nie dual)O ile mi wiadomo to Logitech jeszcze nie wypuścił bezprzewodowego dual'a. Mówię o tej wersji która jest w zestawie z czarną klawiaturą. (Wszystkie przewodowe myszy Logitecha są b.dobre) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ja polecam mysz optyczną A4- TECH SWOP-35. Tania mysz (40-50zł), a sprawuję się wyśmienicie. Jeżeli chcesz mysz to FPP to tylko optyczną .... Aha - dwa przyciski, i naturalnie scroll do fpp optyczna z tych "tanich" nie nadaje sie zupelnie, wiem co mowie bo mam taka. jest taki efekt: przy szybkim przesunieciu myszki wskaznik stoi w miejscu, jak ktos nie wierzy to niech sobie sprawdzi. wyklucza to ustawienie malej czulosci myszki i szybkie odwracanie sie naprzyklad, a mala czulosc ulatwia celowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 polecam A4-tech Optical Great Eye wheel mouse. Jest super i niedroga ( kolo 70 pln ). 2 rolki, 5 programowalnych przyciskow (marzenie w AA lub OFP) i bardzo wygodna. Wogole nie rozumiem jak mozna kupowac jakied logitechy i microshity za ciezkie pieniadze. Mialem stycznosc z wieloma myszami ale nawet te logitechy za 200-250 pln nie sa lepsze od mojej a ile drozsze. Optical GreatEye =WOP35 - moja jest juz czarna... i mam blue ledy zamiast czerwonych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ja mam od 2 lat A4 Tech i jestem zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Nie czytalem wszystkich postow wiec moze sie powtorze. Nie kupuj zadnych optycznych myszek. Wczoraj akurat bylem na serwerze q3 i koles gral optykiem to myslal ze ja rozbije o biurko. Polecam tylko i wylacznie kulkowe (wiem, trzeba czyscic) ale sa niezawodne do FPP. Logitech Wingman Gaming Mouse lub Intelli mouse od Microsoftu. Moj brat mial oby dwie (ma ta intelli teraz) i sa zajebiste do gier FPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Mi do gier wystarcza najzwyklejsza 3-przyciskowa mysz Logitech za pare zlotych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ja mam a4 tech www-35 kupilem ja za 55 zl, ma5 przyciskow i 2 skrolerozmiar jest takii ze swietniw uklada sie w dloni,a tyle przyciskow przydaje sie w fpp, czulosc tej myszki mnie zadziwila w q2 biegam na sensitivity 3,5 i railuje wsztko co sie rusza :twisted: :twisted: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Chcecie mieć zajekurnafajny zestaw do fpp'ków ? 180 zyla : 30 złociszy - jakaś tania a4tech'a myszka a dla drugiej ręki : Nostromo n50 speedpad - z takim zestawem krulujesz na arenie !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Jesli ktoś uważa ze A4tech wop-35 nie nadaje sie do FPP to myli sie.Myszka full wypas na niedużą kase (ok 60 zeta).Jak ktos ma jekieś obiekcje co do tej myszki to wyzywam go na sportowy pojedynek w Unreal Tornament i zobaczymy jak sie spiszą wasze myszki za 200 zł,mój nick [AS][s)zkieleto(R].Myśle ze ciężko bedzie znaleść gre bardziej zręcznosciową i wymagającą niz UT A4tech wop-35 Optical Greateye WheelMouse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Polecam A4Tech wop-35. Dwie rolki 5 przyciskow... Mega czadzik... Ja ją mam jest ql mogę ją polecić do gier (i nie tylko) z czystym sumieniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 "]Jesli ktoś uważa ze A4tech wop-35 nie nadaje sie do FPP to myli sie.Myszka full wypas na niedużą kase (ok 60 zeta).Jak ktos ma jekieś obiekcje co do tej myszki to wyzywam go na sportowy pojedynek w Unreal Tornament i zobaczymy jak sie spiszą wasze myszki za 200 zł,mój nick [AS][s)zkieleto(R].Myśle ze ciężko bedzie znaleść gre bardziej zręcznosciową i wymagającą niz UT A4tech wop-35 Optical Greateye WheelMouse hehehe ... Nie tak ciezko ... Counter-Strike ;))) ( tez kiedys bylem fanem UT, ale teraz tylko w CSa pomykam ... ;)) Oczywiscie na A4Tech WOP35 właśnie ta co na zdjeciu ... PS. Gram na sensitivity 4 ... zeby sie obrócic o 180 stopni musze prawie 2 x po calym padzie przejechac .... i nie mam problemy z niereagujaca myszka ... aha ... i dziala na KAZDEJ gladkiej powierzchni o ile nie jest odblaskowa, lustrzana ani przezroczysta ...jednym slowem kazda rowna deska i pomalowana blacha ... Mysz kupilem wlasnie po to zeb miec 5 przyciskow w CSie ;))) Jeszcze jedno ... wczesniej mialem bezprzewodowa na baterie AA i di szewskiej pasji mnie wymiana baterii w myszce doprowadzala ... wystarczy mi martwic sie o piloty ... ( podobno sa rozwiazania z akumulatorkami ale zeby jeszcze dodatkowo w to investowac ... BUHAHAHAHA aha moja mycha kosztowala 80 zł :))) Kaeres .... jeszcze slowko do ciebie . Nie mow ze kulkowe sa lepsze do FPP.... jak sie przesiadlem do kumpla na kulkowa myche to sie nie moglem przyzwyczaic do tego ze jak myche podnosilem ze stolu ( syndrom konczacego sie pada) to mi celownik 5 metrow w gorny lewy rog uciekal ( kulke grawitacja ciagnela na wieczko, co powodowalo delikatny ruch obu rolek poziomej i pionowej ... takie cos na mojej optycznej nie ma miejsca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 kto gra profesjonalnie w quake3 , CS'a, lub UT niech powie co jest najlepsze , w myszce liczy sie raczej dokladnosc wg mnie , nobo jak sie ma snajperke to sie fraguje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 "]Jesli ktoś uważa ze A4tech wop-35 nie nadaje sie do FPP to myli sie.Myszka full wypas na niedużą kase (ok 60 zeta).Jak ktos ma jekieś obiekcje co do tej myszki to wyzywam go na sportowy pojedynek w Unreal Tornament i zobaczymy jak sie spiszą wasze myszki za 200 zł,mój nick [AS][s)zkieleto(R].Myśle ze ciężko bedzie znaleść gre bardziej zręcznosciową i wymagającą niz UT A4tech wop-35 Optical Greateye WheelMouse Kumpel ja mial (moze jeszcze ma) i nie pasuje mi ta mycha do grania. Lepsza jednak taka niz optyczna :) Co do zrecznosciowej gry to sobie musialbys zagrac w q3, nie wiedzialbys co, gdzie i kiedy :) Przyjdzie gostek z mycha za 300 pln drugi za 15 pln i oboje moga Ci naklasc. Wiec nie wiem czemu piszesz, ze na tej myszce mozesz sie z kazdym zmiezyc ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Kumpel ja mial (moze jeszcze ma) i nie pasuje mi ta mycha do grania. Lepsza jednak taka niz optyczna :) Co do zrecznosciowej gry to sobie musialbys zagrac w q3, nie wiedzialbys co, gdzie i kiedy :) co to znaczy lepsza taka niż optyczna .... NA TYM ZDJECIU JEST OPTYCZNA!!!! ) na rynku .... Aha i w CSsie tez sie nudzic nie mozna ;))) kaeres ... zapraszam do CSa tez nie bedziesz wiedzial co gdzie i kiedy ;))) A w Q3 tez gralem , potem UT teraz od 2 LAT CS .... w nic innego prawie nie gram ( chyba ze netu nie ma) ;)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Kumpel ja mial (moze jeszcze ma) i nie pasuje mi ta mycha do grania. Lepsza jednak taka niz optyczna :) Co do zrecznosciowej gry to sobie musialbys zagrac w q3, nie wiedzialbys co, gdzie i kiedy :) co to znaczy lepsza taka niż optyczna .... NA TYM ZDJECIU JEST OPTYCZNA!!!! Identyczna ma kolega i ma kulke - to mnie zmylilo. Nie patrzalem dokladnie na symbol, a faktycznie pisze :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ja jestem w posiadaniu A4Tech RFSW-25 bezprzewodowa radiowa i musze przyznac ze nie jest znakomita ale pracuje sie okej i w ut takze sie pocina niezle (napewno lepiej niz moja poprzedna kulkowa A4Tech www-5) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Microsoft Intelli Mouse Optical rzadzi! System IntelliEye r0x! Mam i bardzo sobie chwale. Wersja pod USB kosztowala mnie 185 zl ;( Ale nie zaluje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 MadMax ile czasu juz masz microsofta inteliego ? , bo na tym forum krążą pogłoski że się psuje b.często a nie chciałbym tego dla swojego pupilka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 myślę że jedną z najważniejszych rzeczy mając mysz optyczną jest jednolita podkładka - poprostu optyczne nie lubią wielu kolorów itp. Testowałem optyczną na podkładce Diablo II - efekt ??? QPA na całej linii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Tu nie chodzi o kolory a o to w jakim stopniu powierzchnia odbnija swiatlo i czy jest gladka. Jam masz cos blyszczacego lub porowatego to zapomnij:) Aha prosze juz o niewypisaywanie bzdur o wyzszosci kulkowych nad optykami w fpp. Jakby co zapraszam na maly spar w americas army, ewantualnie w JK2 bo tam dokladnosc myszki jest wazniejsza niz w kazdym innym fpp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Nie kupuj zadnych optycznych myszek. Wczoraj akurat bylem na serwerze q3 i koles gral optykiem to myslal ze ja rozbije o biurko. Polecam tylko i wylacznie kulkowe (wiem, trzeba czyscic) ale sa niezawodne do FPP. No popatrz, pierwszy raz Cie popre ;) Oczywiscie, ze kulkowe rules w fpp :) Nasluchalem sie juz naprawde duzo opinii o myszkach w fpp. Wiekszosc od najlepszych graczy (w Polsce i nie tylko) w q2 i q3 (bardziej dynamiczne gry niz cs :) ) i kilka moze od cs'owcow i wszyscy co mieli optyki narzekali. Oczywiscie nie mowie tutaj o jakims Dual Optic'u Logitecha bo ten ma podwojny czujnik i zapewne radzi sobie calkiem niezle. Logitech Wingman Gaming MouseSzkoda, ze juz ich nie produkuja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Aha prosze juz o niewypisaywanie bzdur o wyzszosci kulkowych nad optykami w fpp.No dobra, juz nie bede... Jakby co zapraszam na maly spar w americas army, ewantualnie w JK2 O stary... naprawde myslisz, ze mysz daje Cie taka przewage? Tak jak mowil Kaeres, przyjdzie koles z mysza za grosze i Cie sklepie, przyjdzie taki z drozsza i tez Cie sklepie, tu skill sie liczy bardziej niz aim bo tam dokladnosc myszki jest wazniejsza niz w kazdym innym fpp :)Rozumiem, ze grales w te "kazde inne fpp"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Tu nie chodzi o kolory a o to w jakim stopniu powierzchnia odbnija swiatlo i czy jest gladka. Jam masz cos blyszczacego lub porowatego to zapomnij:) Aha prosze juz o niewypisaywanie bzdur o wyzszosci kulkowych nad optykami w fpp. Jakby co zapraszam na maly spar w americas army, ewantualnie w JK2 bo tam dokladnosc myszki jest wazniejsza niz w kazdym innym fpp :) Dziwne gadanie. Moze podam Ci fajowe serwerki q3 i zbadasz opticala :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Ja mam Logitech Cordless Optical Mouse i powiem że w gierki fpp nie gram a do reszty tam myszka się nadaje świetnie, kabel nie zrzuca ci rzeczy z biurka, możesz sobie być dalej od kompa, itp. Tylko jak ci "kumpel" przyjdzie, potem możesz się zdziwić ze myszy na biurku brakuje :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Ja polecam wszelkie A4Tech (no moze z wyjatkiem tych 2 klawiszowych bez rolek). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Ja mam Logitech Cordless Optical Mouse i powiem że w gierki fpp nie gram a do reszty tam myszka się nadaje świetnie, kabel nie zrzuca ci rzeczy z biurka, możesz sobie być dalej od kompa, itp. Tylko jak ci "kumpel" przyjdzie, potem możesz się zdziwić ze myszy na biurku brakuje :lol: :lol:Popieram, ale jak gram w FPP to muszę zmieniać myszkę bo z raila nie da się celnąć...... ( w Starcrafta gram na Logitech C.O.M., ale do FFP to zwykły A4tech - kulka + kabel) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 taaa , a może pogramy sobie turnieja w cs za pomocą trackballi ?. to będzie kupa śmiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 do fpp to tylko boomslang razor .. a tak opticale ms i logitecha tez sie swietnie sprawuja. a4tech to mam tylko kulkowe i sa do d* - nie wiem jak optyki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 do fpp to tylko boomslang razor .. a tak opticale ms i logitecha tez sie swietnie sprawuja. a4tech to mam tylko kulkowe i sa do d* - nie wiem jak optykiBoomsalng nic nadzwyczajnego. Parametry moze i ma spoko ale w praktyce o kant tylka je rozbic. Gralem na nim przez pare minut w q3. Poza ergonomia za ta cene nic nie oferuje wiecej niz gaming mouse albo intelli z kulka. (kolo 160$ :lol:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...