CougaR2 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Próbował ktoś tego? WWW.MAXIMUMOC.COM Ja mam kartę Prolinka versje 128MB 250/460. Jest ona oparta na standardowym PCB Nvidii (taka jak na zdjęciach). Wiem, że późniejsze egzemplarze miały już inne płytki. Defaultowe napięcie na rdzeniu to 1,64V a na pamięciach 3,22V. Jakie napięcia macie na swoich kartach? Do jakiej w miare bezpiecznej wartości można je podnieść i czy wogóle ma to sens. Bo wydaje mi się że one i tak są dość wysokie. Może ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami w tym temacie? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33471 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 a na ile ci sie kreci teraz ?? i jakiej firmu masz grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 a na ile ci sie kreci teraz ?? i jakiej firmu masz grafe Ja mam Prolink PixelView 128MB 250/460 @ 320/600. Bez zmiany napięcia ale po POWAŻNEJ modyfikacji chłodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Robil kts moze w moda na karcie 4200 od creativa HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...