Dimek Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Może zapodacie jakiś przykładowy bios żebym się zorientował o co chodzi ?? Dlaczego mi mogło nie zadziałać przecież mam NF7 ??Bo sam L12 mod nie gwarantuje ze bedziesz podkrecal w nieskonczonosc... potrzebne sa pamieci, zasilanie, chlodzenie, odpowiedni bios (testuj samemu - najlepiej na tym wyjdziesz) i szczescie tez sie przyda :idea: ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Widziałem że są dwa rodzaje L12: ze zwartymi drucikami i nie. Ja zrobiłe z niezwartymi. Dzisiaj jak będę miał trochę czasu zrobię drugi. Co do reszty sprzętu Dimek to się niemartw da radę trochę wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Właśnie odebrałem Mobile 2500+ o oznaczeniach AXMH2500FQQ4C IQYHA0414RPMW. Nie mogę go jeszcze kręcić,dopiero za jakieś 5 dni więc chiałbym się dowiedzieć czy to znośna seria? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 jaką najlepiej teraz wybrać serie proca??oczywiście wiem ze musi być to 1,45V,chodzi mi o 2500+M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam :D Mam do wyboru następujące serie proców: AXMH2500FQQ4C Z39B745B4XXXX IQYHA 0408 RPMW AXMH2500FQQ4C Z397595B41XXX IQYHA 0407 VPMW AXMH2500FQQ4C Stepping Code: AQYHA:0410 TPCW Którą serię z powyższych radzicie wybrać :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam :D Mam do wyboru następujące serie proców: AXMH2500FQQ4C Z39B745B4XXXX IQYHA 0408 RPMW AXMH2500FQQ4C Z397595B41XXX IQYHA 0407 VPMW AXMH2500FQQ4C Stepping Code: AQYHA:0410 TPCW Którą serię z powyższych radzicie wybrać :?: Obstawiam nr 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 zastanawiam sie nad sprowadzeniem nie tylko dla siebie, ale tez dla innych osob Athlonow 2500+ XP-M od jakiej ceny byscie wzieli taki procek dla siebie (jesli jeszcze go nie macie) na allegro chodza one za okolo 485zł ile byscie wy za niego dali? :-) btw. prosilbym o nie pisanie czegos w stylu "wiecej niz 5zl na pewno nie" juz takich bzdur w zyciu sie po prostu wystarczająco naczytałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 jak były by to mobilki co wydzielają mało ciepło (bodajże 40W,ale nie jestem pewnien) chodziły na 1,45V i bya ładna seria do kręcenia to 450-480zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 450zł? troche sporo :-) sprobuj tutaj - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31800774 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 do kiedy będziesz miał te proce?? kręce kase i chyba od ciebie kupie sobie jednego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Dobra to się też pochwale: a kupić takie (gwarantowane 2,5GHz) tu: http://allegro.pl/show_item.php?item=31352833 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31800774 Ciekawe co mają na myśli pisząc zwykłe chłodzenie powietrzne :?: 8O Wiatrak za 30 zł :?: Hehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobGee Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Wiesz Swider, ale dla pewniaka lepiej dac "sprzetowy" L12mod. Nie zaszkodzi, a napewno bedzie lzej na duszy ^^ mam pytanie czy L12 do mobilnego bartka to będzie styk AH30 do AH28 czy może AG31 do AH32 i AH30 do AH28. dzięki za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 hehhe tanie sa teraz, jak ja kupowalem to mialy byc ostatki i ceny bylo z 100 pln wyzsze ale coz nie chcialem ryzykowac i czekac to mam ;) Mam male pytanko.. 11x205 - prime stable 12,5x205 - wywala natychmiast albo po 3 tescie - ok 2562,5 MHz 13x200 - prime stable 2600 MHz czy takie marnie niskie fsb 205 jzu wymaga L12 moda? jesli tak to dalczego przy nizszym taktowaniu fsb 205 jest stabilne? przeciez to nie kwestia za wysokiej czestotliwosci i mozliwosci procka skoro przy wyzszym oc ale nizszej o 5 fsb dziala... I w koncu jakie sa wlasciwe p-ratingi dla takiego bartona z podpisu? bo kazdy program pokazywal cos innego od 3700+ do 4100+ (uamd tools, CBI) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marantz Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Gosu a moge zapytac gdzie kupiles swojego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31800774 Ciekawe co mają na myśli pisząc zwykłe chłodzenie powietrzne :?: 8O Wiatrak za 30 zł :?: Hehehehe Ciekawe skąd screena zapożyczyli (kto z Was ma zegar AM/PM a nie 24h ??) 2762MHz na zwykłym chłodzeniu powietrznym ... bzdura na resorach. Mistrzostwo w ściemnianiu ... Cena niezła ... ale są mobile i mobile 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 490zł to troche dużo...trza będzie sie zastanowić...chyba wezme sobie mobila od miodka zostanie mi jeszcze na coppershima thermaltake i Arctic Silver 5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31800774 Ciekawe co mają na myśli pisząc zwykłe chłodzenie powietrzne :?: 8O Wiatrak za 30 zł :?: Hehehehe Ciekawe skąd screena zapożyczyli (kto z Was ma zegar AM/PM a nie 24h ??) 2762MHz na zwykłym chłodzeniu powietrznym ... bzdura na resorach. Mistrzostwo w ściemnianiu ... Cena niezła ... ale są mobile i mobile 8) Do tego świerzutki pulpicik i win w języku angielskim 8O Może jeszcze napiszą że na zwykłym Rubikonie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Witam :) Czy ktoś z Was bawił sie juz Athlonem o takim kodzie?: AXDC2400DKV4E. :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiper Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Witam wszystkich! nie kupować mobila od miodka? Dlaczego? Bo wrzucił "obcego" screena?. Troche ludzi już od niego kupiło te procki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 no i co z tego, ze wrzucil obcego screena?? AVE!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cukiero Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Jak jest z software'owa zmiana mnoznika ? Dasie czy nie ? Ja mojego kupilem na Newegg.com i prosto z paczki dalem na 2520 . Dla tych co twierdza ze te z za oceanu sa lipne sle wielkie LOL . Bo ponad 2.5G przy 1.775 to rewelka . Tu te procki sa po 92 $ . Braciszek bedzie jechal do polski i dam mu kilka zeby pchnal na Allegro . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 no i co z tego, ze wrzucil obcego screena?? AVE!! To że pewnie z żadnego nic ciekawego nie wycisnął ... i dlatego posiłkował się osiągami innych Cukiero > po pierwsze za oceanem te proce kosztują <90$ jak się dobrze poszuka, po drugie przy tym napięciu to niestety nie rewelacja (miałem już takie co przy niższym tyle robiły). Pokaż czy robi 2,7GHz to ci powiemy że jest zajefany ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Ja mam od Miodka Mobile i chodzi na 11,5x205 na 1,775V (2365MHz),na 2400MHz niestabilnie nawet na 1,825V.Co dziwne nie wyskakują błędy tylko robią się restarty.Ktoś ma pojęcie dlaczego???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Dlaczego = po prostu skonczyła sie granica tego procka na podkrecanie = mobilki robia prawie te same osiagi na WC i AC - ruznice z dobrym AC sa naprawde małe - jakies 50 mhz Na jednym testowym kompie mam WC a na drugim AC - Sillent Boost, no i mobilków przezucam koło 5-10 tygodniowo Jak idzie na 12.5X200 1.8 v = tak mam kompy ustawione to znaczy ze jest podatny na dobre OC i taki trafia dalej do klijenta Jezeli nieprzeskjoczy tej granicy to najwiecej co jest w stanie pokazac - 2.4 gh i pytanie czy bedzie stabilne - po prostu sa procki i procki Ten procek od Miodka jest z pierwszej czy drugiej aukcji ??? No a scren to juz lekkie przegiecie = pisac w aukcji 2500+@4000+ a tu procek 2.3 gh robi ??? dlamnie negatyw Poco ja sie tak do testów przykładam ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Procesor jest z aukcji zeszłotygodniowej.Trochę mnie Benito21 podłamałeś tym :(.Ja miałem nadzieję na 2400MHz przy 1,8V.No trudno :(.W sumie do 2400MHz brakuje mi 40MHz więc w sumie dużo nie tracę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Wez zmniejsz mnoznik i idz fsb - ylko pytanie ile twoje pamiatki wytrzymia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Zobaczymy,wieczorem potestuję.Dam znać.Thx za radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Mam zamiar kupic jakiegoś athlona mobile. Widze że dużo osób zajmuje się tu handlem. Co mi doradzicie? Jaką serie bo podobno dużo od tego zależy. I czy wogóle warto obecnie kupowac tago procka. Mój GG 2957035. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=31619054 kupilem pierwszy lepszy i kręci sie w miarę, stabilnie jest 2500 Mhz @ 1.78 V czyli do przetrawienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...