Tank_26 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Opłaci się wymienić 2400 XP@ 2300 Mhz na jakiegoś dobrego mobilka??? Pamięci mam takie sobie :D 2x 333 i 1x400 (256 MB x 3) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Witam ! Zakupiłem sobie ostatnio okazyjne lapka z athlonem mobile 2200+ i mam pytanie - czy można mu obniżyć napięcie poniżej defaultowego 1.45 ? Chciałbym żeby ciągnął mniej prądu i mniej się grzał :) No i przede wszystkim jeżeli można to jak - ciąć mostki, jakieś drut mody ? ;) Edit Znalazlem sam, zrobilem drutmoda, jednak widac ze ta plyta w laptopie na stale daje 1.45 gdyż o drucie nic się nie zmieniło. Edit2 dopiero znalazlem jak uaktywnic power now ! ;) w koncu przestal sie grzac :P Edytowane 14 Czerwca 2007 przez IGI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianus Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witam...napiszę i tu: Czy ktoś z Was miał kiedyś problem z identyfikacją Athlona 1700 jako Durona przez kochaną NF7? Zmiana biosa nie pomaga :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam. Mam pytanie. Ostatnio w moim starym Athlonie 2000+ XP lekko wygiął się jeden ząbek. :? Palcem odgiąłem go do prawdiłowego ustawienia. Wszystko wygląda fajnie, tylko czy zadziała??? Czy się nie uszkodził??? Nie mogę go sprawdzić ponieważ nie mam już płyty pod Socket A. Proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Janusz nie masz czym sie przejmowac. Jak by sie urwał ( całkowita ekstracja z pcb cpu) to bym sie martwił... ( choc duzo pinow to masa lub +vcpu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja dorwałem właśnie przed chwilą coś takiego: prawie jak mobile :lol2: ciekawy ile poleci bo od tygodnia czekam na NF7 i coś poczta leci w członka :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) Ja dorwałem właśnie przed chwilą coś takiego: prawie jak mobile :lol2: ciekawy ile poleci bo od tygodnia czekam na NF7 i coś poczta leci w członka :( Tak bardzo kochasz athlony xp?? :wink: Przecież dzis za prawie te same pieniądze mozna kupić znacznie lepszy sprzet... szczególnie płyte. Najlepsze pod konkterny socket wysoko jeszcze stoją... :blink: PS. A mobile mozesz sobie zrobić zeby ci windoza pokazywała mobile jak połączysz mostek bodajże L11 jeżeli dobrze pamiętam choć głowy nie daje. Ja sie niegdyś bawiłem tymi mostkami na duraku 1400, co mi pozwoliło go przerobic na athlona xp mobile :lol2: PZDR Edytowane 5 Listopada 2008 przez DejwiT11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Tuż to prawdziwy "Dzik"! Dla jaj,czy nowa platforma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Tuż to prawdziwy "Dzik"! Dla jaj,czy nowa platforma? Chyba dla jaj bo batch 1004! :lol2: Gdyby było 0004 ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 zabawa po prostu i tyle :P jak wszystko za grosze praktycznie to czemu nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zakupiłem w końcu mobilka 2500+ napięcie w biosie 1,7vcore według programu przedział 1,63-1,66vcore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Moj postuje na 2600 " 2.0, ale musi sie wygrzac... Narazie go grzeje na 2505MHz @ 1.9V... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...