RIKER Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ja jutro bede wiedzial czy w sklepie pcprojekt w krk beda mobile :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Napisalem maila do sklepu benchmarka z zapytaniem o te procki o oto jaka dostalem odpowiedz: "nie wysyłamy takich procesorów i nie sprzedajemy bo ich nie mamy w magazynie /mieliśmy dostawę 1,65V zamiast 1,45V ale wszystkie modele cofnęliśmy z powrotem do dystrybutora/ nie sprzedaliśmy nikomu modelu 1,65v zamiast 1,45 nie sprzedaliśmy żadnego xp2500 mobile, gdyż są niedostepne aktulanie" Ciekawe kiedy beda dostepne :) Ale sciema!! nie sprzedali zadnego to czemu od nich dostalem Bartka-M z 1,65v??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElBorsuko Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Nie sprzedali zadnego 1,45v. 1,65 sprzedaja, tez dostalem wczoraj od nich takiego maila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 ja jutro bede wiedzial czy w sklepie pcprojekt w krk beda mobile :D I co beda? Bo dzisiaj chce u nich kupic plyte glowna to odrazu bym kupil procka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryko Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Zaraz dzwonie do PCProjektu... oby je mieli :) UPDATE: wlasnie rozmawialem z pania z PCProjektu (chyba troche zaspana) i ona twierdzi ze w tym tygodniu raczej jeszcze nie beda mieli Bartków-M :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Trzeba było brać na samym poczatku, a nie kombinować :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Hlehle ja czekam az przyjda do mnie 2500+ 1.45V Podobno wszystkie maja krecic sie na 2700MHz na 1.9V No zobaczymy. Bede mial co robic :wink: Tylko niech Abit to wytrzyma bo sie chyba zalamie jak kolejna plyte zakatuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 to moj stabilnie chodzi przy 2600 na 1,8v :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ja jeszcze ich nie dostalem. Ale napewno je potestuje. Moze uda sie wiecej @ przy nizszym napieciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElBorsuko Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 jonathan a skad zamawiales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Niech zgadne newegg.com twoim przyjacielem jest :)) BTW sa rewelayjni napisalem do nich maila i odpowiedzieli po 2h a DEKANEX z Krakowa to wogole , LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Jada prosto z USA :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro_spd Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Dzisiejsza odpowiedź z komputronika: niestety tego nie wiemy, może jednak kiedyś pojawią się w naszym magazynie słynne "1,45V" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElBorsuko Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 hehe tez "zamowilem" z newegg :) z tym ze wersje m 2600+ pewnie do ciotki jutro dojdzie to mi pusci ordera na dniach:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elzwiso Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Okey wszystko piknie i ładnie ale co z gwarą jeśli bym sobie takiego procka sprowadził?? Jeśli by zszedł z tego świata ile musiałbym czekać na nowego?? I kto pokrywa koszta przesyłki do USA tam i z powrotem?? Pytam sie bo pod koniec wakacji mam zamiar sprowadzić trochę sprzętu zza oceanu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 No raczej to spadnie na twoje barki. Zreszta proce spalone nie podlegaja gwarancji. Maja pod spodem jakas naklejke. Jezeli zmieni kolor mozesz pozegnac sie z pieniedzmi. Gwara oczywiscie 12 Miesiecy. Czekac pewnie trzeba cos kolo 5-6 tygodni :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elzwiso Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 No raczej to spadnie na twoje barki. Zreszta proce spalone nie podlegaja gwarancji. Maja pod spodem jakas naklejke. Jezeli zmieni kolor mozesz pozegnac sie z pieniedzmi. Gwara oczywiscie 12 Miesiecy. Czekac pewnie trzeba cos kolo 5-6 tygodni :? Wiem jak wygląda procek po spaleniu, ale chodzi mi o to, że jest np. fabrycznie wadliwy i ,,się spali'' co wtedy mam zrobić, przecież wysyłanie i czekanie to jest po prostu bezsens... . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brus Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ja swojego 2500+/1.45 mam od siostry z Dallas kupionego z Newegg i nie bojam sie ze padnie. Jakby co to wysle listem za pare zl w kopercie bąbelkowej (tak jak dostalem) i niech sie siostrzyczka martwi :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elzwiso Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ja swojego 2500+/1.45 mam od siostry z Dallas kupionego z Newegg i nie bojam sie ze padnie. Jakby co to wysle listem za pare zl w kopercie bąbelkowej (tak jak dostalem) i niech sie siostrzyczka martwi :-)To masz dobrze :):):) Ale ja nie mam siostrzyczki za oceanem która by sie ,,martwiła", a tymbardziej ciekwaw jestem kto płaci za przesyłke i najważniejsze: ile trzeba czekać... a wątpie żeby krótko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElBorsuko Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Napewno Ty, jezeli mieszkalbys w stanach to mozliwe ze oni placiliby za tranport do serwisu,ale z Polski? zapomnij. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Juz w Sirusie tesz sie pokazały....z gwarancją OC do 3500+ http://www.sirius.pl/news.php?id=3284 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Jaka gwarancja- nikt tam tego nie gwarantuje, tylko cytuję "3500+ to dla niego nie problem - tak piszą nasi zadowoleni klienci..." I Jest to 1.65 V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Jaka gwarancja- nikt tam tego nie gwarantuje, tylko cytuję "3500+ to dla niego nie problem - tak piszą nasi zadowoleni klienci..." I Jest to 1.65 V. dzwoniłem tam i jedna pani powiedziala.......gwarancja stabilnego OC do 2400MHz co w skali oznaczen bartonów daje 3500+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 To co ja mam- 3700+?! :D Gościu- nie ma oficjalnie w sprzedaży bartonów na rdzeniu K7 wyższych niż 2200 Mhz ( jest jeszcze 2333 dla chyba Della lub podobnej firmy) wiec skala dla K7 kończy się na 3200. A, że pociagnie 2400 Mhz to bez "secjalistów" wiadomo. Gorzej jest, kiedy zaczynasz wychodzić poza 2500- tutaj robi się już piec z poca, dlatego jak tylko znajdę sklep w Białystoku , wymieniam swojego Titana na AS 5 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 oczywiscie ze oficjalnego oznaczenia nie ma.......jest tylko psedo oznaczenie.......np.w programie (UAMD) Universal AMD Tool jest to pokazane i wyjasnione.....jest skala tbredowa i bartonowa.....wiec sam zobacz ze te 2400MHz to w skali dla bartonów 3500+ a Tbredów 3200+ http://download.guru3d.com/pafiledb.php?ac...ion=file&id=659 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23224595 ~DROGO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 ja chyba poczekam.........przeplacac 200zł literke M oraz za dodatkowe 100MHz i 0,2V mniejsze vcore jest bezcelowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Mam go (mobile) :) złapałem Wersja "gorsza" 1,65V :/ Jest tak - potrzebują L12 moda - bez niemo max fsb u mnie 224 (na 225już wywałka). Z drucikami (bo zastosowałem wariant 133 > 200) na razie 237 :D No i więcej nie idzie :/ 238 już Prime się poddaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Mam go (mobile) :) złapałem Wersja "gorsza" 1,65V :/ Jest tak - potrzebują L12 moda - bez niemo max fsb u mnie 224 (na 225już wywałka). Z drucikami (bo zastosowałem wariant 133 > 200) na razie 237 :D No i więcej nie idzie :/ 238 już Prime się poddaje A mnie by interesowało na ile sobie chodzi do 1.85V i magistrali 200Mhz. Bardzo bym poprosił o jakis teścik ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Kto bylby chetny kupic AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU za ok 500zl?? Bo moze bysmy razem sie zebrali i sciagneli z usa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...