Skocz do zawartości
rooland

GF3 TI...JAK ZMIERZYĆ TEMP. NA GRAFICE???

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wiadomo to jest dośc głośna, wiec chcialbym zmodyfikować troszkę jej chłodzenie. A na płycie nie mam wejscia na dodatkowy czujnik temp. :( . Może już ktoś z was wie w jaki możliwy sposób zrobić, zainstalować czujnik temp który mi pomoże w modyfikacji. Dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wiadomo to jest dośc głośna, wiec chcialbym zmodyfikować troszkę jej chłodzenie. A na płycie nie mam wejscia na dodatkowy czujnik temp. :( . Może już ktoś z was wie w jaki możliwy sposób zrobić, zainstalować czujnik temp który mi pomoże w modyfikacji. Dzieki

Z Twojej wypowiedzi nic nie wynika. O co ci chłopie chodzi? Jak się zdecydujesz to daj znać :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o to że chce zmodyfikować chłodzenie na mojej karcie graficznej. Wywalić orginalne i zainstalować radiator i nadmuch 80x80. Tylko nie wiem jak bedzie ona działała. Interesuje mnie czy to chłodzenie bedzie wydajniejsze a zarazem jaka temp bedzie na grafice, cały czas mam ją podkreconą i dosc ciepła. A tak na oko to nie za bardzo mi sie chce sie bawic bo sie obawiam że przesadze i bedzie lipa. CHCE SIE DOWIEDZIEC W JAKI SPOSOB MOZNA ZMIERZYĆ TEMP GRAFIKI...a nie mam dodatkowych wejśc na płycie głównej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi