Elpawlakos Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 a wiadomo juz jakie beda nagrody.bo moim zdaaniem za 1 miejsce powinna byc karta graficzna.oczywiscie Geforce1 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 karta grafiki powinna byc ale raczej nie 1'ka... nie mam pojecia co i jak bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 a staysfakcja wam niewystarczy - "mam najbarziej podkreconego gf w polsce" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 a ilu osobom to wystarczy ? mi tam starcza moj fx 5800 ale nie obrazilbym sie na inna grafe do meczenia chocby mial to byc i gf4 4200.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ta bo juz bez nagrody to nikt sie do niczego nie wezmie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 nagroda jest bardzo kuszaca a przeciwnicy coraz lepsi; Lancer przylacza sie do gry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 1 jakie maja byc stery, czy dowolne? 2. gdzie bedzie miejsce z aktualnymi wynikami poszczegolnych zawodnikow/lista? 3. co jest w koncy wazne wynik czy ilosc MHz? Bo raz piszesz ze wynik, a potem ze testy beda wykonywane na tej samej maszynie co zaprzecza temu pierwszemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 nagroda jest bardzo kuszaca [...]:arrow: moze jakies szczegoly? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 nagroda jest bardzo kuszaca [...]:arrow: moze jakies szczegoly? :D najszybszy w polsce GEFORCE 256 DDR :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 1 jakie maja byc stery, czy dowolne? 44.03 chyba beda 2. gdzie bedzie miejsce z aktualnymi wynikami poszczegolnych zawodnikow/lista? do opracowania 3. co jest w koncy wazne wynik czy ilosc MHz? Bo raz piszesz ze wynik, a potem ze testy beda wykonywane na tej samej maszynie co zaprzecza temu pierwszemu. Wynik... ale cos tam bylo wspominane ze maja byc "finaly" na zlocie w dziwnowie - mi sie to BARDZO nie podoba wiec moze sie to sprowadzic do teg oze po prostu kto wiecej mhz ten na finale najlepszy bedzie... (i tak oto chodzi- wynik), 3dmark 2k1 bedzie do mierzenia wydajnosci uzyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ja bym wam proponował jakieś stery bez optymalizacji. Najlepiej jedne z najnowszych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Moze kumpel da mi swojego starego CLAPa, nie mam szans pewnie juz na starcie ale zabawa to zabawa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 a moj kumpel nie chce mi tego gf sprzedac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ja proponuje 55.03 - ostatnie najlepsze wyniki na ORBie sa wlasnie na tych sterach - wiec bedzie bezposrednie porownanie. Co Wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 tez mozna, byly rozwazane, 55.65 odpadaja bo mozna na nich doslownie wszystko zgasic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 nad nagrodami pracujemy ;) szanse maja wszyscy niezaleznie od posiadanego sprzetu bo bedziemy testowac na IDENTYCZNYCH kompach na ZLOCIE !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 widzisz Raf, nie kazdy... ja np. nie moge wziac powiedzmy kaskady z soba wiec szanse NIE sa identyczne.. Dlatego mi sie to nie podoba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 i jakie wyniki panowie ??? ktos przekroczyl 4400 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Dlatego cały ten turniej jest bez sensu. Trzeba jakies sensowne reguly ustalic. Ale niezly pomysl eby prezentacja odbyla sie na zlocie. Moje propozycje: 1. A mam jeszcze jedna propozycje, żeby jednak modyfikacje pamieci byly dozwolone. 2. Zestaw musi być mobilny tzn. calosc przenosi jedna osoba. 3. Chlodzenie nie bylo krótkotrwale. tzn. ciekly azot itp. (dla testów można by potem takiego najszybszego GejForca zmeczyc azotkiem - bo pewnie nikt jeszcze nie widzial cieklego azotu :P ). Nurtuje mnie tylko konfiguracja testowa. Chyba jednak wszystkie karty musialy byc testowane na jednym kompie. Ale to daje spore minusy: 1. Blad wyniku niech bedzie te 100pkt przy powiedzmy 5000pkt to kto wygra zakładając że wyniki beda bardzo zblizone?? Testy beda powtarzane ?? Nie wyobrazam sobie powtarzania 5 razy testow na kazdej karcie zeby sprawdzic najwyzszy wynik. 2. Odpada wtedy kwestia ustawien sterownika a tu można sporo zyskac :P powiem ze nawet bardzo duzo. 3. Jak sprawdzi sie karte na innym kompie jak będzie woda chlodzony to juz trzeba by chlodzenie przelozyc co kurde wyklucza moje poprzednie zalozenie. 4. Wiadomo ze jak ktos nie ma FC to koniec z wygrana. Co ogranicza liczbe osob majacych szanse na wygrana do kilku. Prosze wrzucac na mnie na PW nie na forum :P Zanim zakupie karte chce wiedziec jakie sa warunki :P Dlatego proponuje niech kazdy zainteresowany napisze swoja propozycje regulaminu a raczej warunków testowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 1. A mam jeszcze jedna propozycje, żeby jednak modyfikacje pamieci byly dozwolone. Nie powinno byc... 2. Zestaw musi być mobilny tzn. calosc przenosi jedna osoba. Problemem jest PRZETRANSPORTOWAC te chlodzenie na miejsce, nie transportowanie go na miejscu... Wg. mnie powinno byc tak jak na XS - kazdy sobie rzepke skrobie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 A do kiedy to jest .. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 1. A mam jeszcze jedna propozycje, żeby jednak modyfikacje pamieci byly dozwolone. Nie powinno byc... Podaj jeden sensowny powod. Bo skoro mody zasilania sa dozolone to czemu nie pamięci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 To jest znacznie bardziej inwazyjna modyfikacja... To jest tak samo jak z karta ktora Lancer niedlugo znajdzie - powiedz mi jaka szanse ma zwykly CLAP ktory z trudem na 175/360 sie kreci jesli Lancer wygrzebie chyba spod ziemi GF'a chodzacego nominalnie na 165/400 (az nie chce mi sie w to wierzyc ale podobno byl taki)... Bardzo chetnie z tego powodu zmienilbym regulamin ale nie zrobie tego bo to byloby nie fair wobec niego... Moze odrazu wezmiemy GF2, rdzen przelutujemy do pcb gf256, bios od GF2 i powiemy ze to wciaz GF256 ale mocno zmodyfikowany ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 widzisz Raf, nie kazdy... ja np. nie moge wziac powiedzmy kaskady z soba wiec szanse NIE sa identyczne.. Dlatego mi sie to nie podoba...:arrow: tak jak juz wczesniej pisalem - mi ten pomysl rowniez sie nie podoba. mam taszczyc calego WC na zlot.. ech, nie widze tego. poza tym, nie wiadomo czy na takowym zlocie sie pojawie (moze akurat cos mi nie bedzia pasowalo np. termin). co w takim przypadku? moje wszystkie poczynania z gf256 ulegna wtedy z gruzem?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Albo tak jak ja mialem z zlotem w Gdansku - angina ropna + grypa... ale problem w tym ze sa cheaterzy... dlatego to nie moze byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 ja raczej odpadam z rywalizacji, bo koncze WC i nie wiem czy bede mial kase na tego smiesznego gf ddr, bo na sdr to nie ma szans. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 co do wynikow na zlocie to tego nie zmienie jak maja byc nagrody ktore sa w trakcie zalatwiania to nie wchodzi inna mozliwosc w gre niestery jak ludzie zobacza ze mozna cos wygrac to zaczna oszukiwac nie beda patrzyli czy sa artefakty czy inne syfy na ekranie wyniki trzeba sprawdzic osobiscie co do sprzetu to nie widze potrzeby testowania tego na tym samym kompie na zlocie mamy do dyspozycji ok 10 kompow identycznie skonfigurowanych (nie kreconych, dozwolone jest jedynie krecenie karty) a system jest ghostem przeniesiony wiec nie ma zadnych roznic pelen regolamin i wszystkie potrzebne oprogramowanie zostnaie na dniach opracowane co do modyfikacji pamieci to zapomnijcie o przelutowaniu innych kosci wszystkie gf256 sa zrobione na "kwadratowych" kosciach 6ns wiec innych sie nie dostanie oczywiscie mod napiecia pamieci jest dozwolony a co do ilosci testow to damy uczestnika powiedzmy 30-45 minut na zlozenie systemu i przetestowanie i powiedzmy ze spiszemy max 2-3 wyniki i bedzie liczyl sie najwiekszy ale to jest jeszcze do ustalenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 artefakty czy inne syfy na ekranie Licza sie dopuki nie ma bug'ow... myslisz ze jak sa robione najwyzsze wyniki na orbie ? bug'a zouwazymy odrazu majad do porownania 20 innych wynikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Zeby was zrelaksowac powiem @ ile pobiegal ten GF256 ktorego mam; 200/380 (lekko artefakci na tmu) Jeszcze nie ma moda na Vcore i musialem zdjac mody ktorej juz byly (kondziolki), Vmem bylo @ 3.6V Rdzen @ 3V (stock), parownik @ -35C... zara dam zdjecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 cos mi sie wydaje ze @berkut wygra :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...