stranger Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 udało sie komus cos zrobic z tym wentylatorem zeby ciszej pracowal? leczy mnie na maxa to brzeczenie prosze o jakies rady..... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 no nic nie poradzisz taki poprostu jest... mi jakoś nie przeszkadzał... :? żadnego "brzęczenia" nie miałem.. wydobywał sie tylko przyjemny szum... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 u mnie tez brzęczenia nie ma :-P Coś mi się wydałe że po prostu słabszy wentyl Ci się trafił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 nie no mnie wnerwia cos nie jest wypozimowany i cos tam trzeszczy zalman nadchodzi heatpipe cieakwe czy z wiatraczkiem musi byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...