Snooze Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Wczoraj cos mi sie podzialo z kompem ze nie moglem wlaczyc IE wyskakuje cos takiego "odmowa dostepu do podanego uzadzenia sciezki lub pliku" dzis wlaczam i pisze mi ze jakies bledy w rejestrze napotkal i musia zrestartowac zeby sie naprawic zretsatrowal niby cos naprawial ale dalej pojawia sie podobny komunikat jak naciskam na IE.Co doradzacie ?? Oczywiscie format to chyba za wiele zreszta w ostatnich dniach mialem ich z 7 ;/ wiec mam dosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Spróbuj odpalić system w Dos'ie i poleceniem scanreg /restore przywrócic starszą wersję rejestru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 niestety nic nie pomoglo przywracanie rejestru...dalej "odmowa dostepu do podanego uzadzenia sciezki lub pliku" moze sprobuje zainstalowac jeszcze raz IE 6.0...chyba ze macie jakies lepsze pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Problem rozwiazany..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...