diolek Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 siemka , mam pytanko , zmienilem sobie plyte na epoxa 8rdae i sie bawie fsb ,doszedlem do 223mhz , i zero problemow , i teraz mam obawy bo poczytalem troche na forum ze niekiedy moze pasc bios , lub calkiem plyta jak sie mocno kreci fsb powyzej 220mhz ,i pytanie czy moge bez obaw bawic sie dalej czy duze ryzyko jest padniecia biosu itp? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 vip zapewne odpowie :) doszedl do 250 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Pady biosów najczęściej zdarzały się na pierwszej rewizji RDA i RDA+. Ale licho nie śpi :evil: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Jak padnie bios czy coś to przecież wezmą na gware, nie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 wlasnie niejestem pewny czy za padniety bios biora na gware , a po drugie to troche glupio by bylo miec plyte 1 dzien i na gware z nia ;-) odpukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kohlet Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Witam Wie może ktoś jak w ep 8rdae ustawić fsb co jeden MHz i powyżej 200? U mnie są tylko możliwe 133, 166 i 200. Czy to jest wina mojej płyty? :( Mam najnowszy bios 11/12/03 procek Barton 2500+, 512 MB DDR 400 Sorki że wbijam się w czyjś topic ale po co zakładać nowy. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 niemozliwe , musiales cos przeoczyc w biosie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kohlet Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 dałbym sobie jakąś część ciała obciąć za to że nie ma tej funkcji :?, jak wróce z ferii to sprawdze jeszcze raz, ale jak będzie kiep to jeszcze dam o sobie znać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 dałbym sobie jakąś część ciała obciąć za to że nie ma tej funkcji :?, jak wróce z ferii to sprawdze jeszcze raz, ale jak będzie kiep to jeszcze dam o sobie znać :) w tej zakładce co zmieniasz fsb zmień sobie pierwsza pozycje od góry na expert nie pamietam jak sie nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 no to lece dalej z tym fsb , tera testuje 230mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 vip zapewne odpowie :) doszedl do 250 :P do 260 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 vip zapewne odpowie :) doszedl do 250 :P do 260 :wink: jak dlugo masz tego proca Vip :?: nie padl jeszcze :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 vip zapewne odpowie :) doszedl do 250 :P do 260 :wink: jak dlugo masz tego proca Vip :?: nie padl jeszcze :?: nie wiem ja dlugo,pol roku bedzie jakos tak, moze wiecej ,ale dlugo :wink: i ma sie dopsze. Pracuje w ladych temperaturkach wiec nic mu nie grozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 dałbym sobie jakąś część ciała obciąć za to że nie ma tej funkcji :?, jak wróce z ferii to sprawdze jeszcze raz, ale jak będzie kiep to jeszcze dam o sobie znać :) Ustaw w biosie taktowanie CPU na ekspert i się pojawi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kohlet Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 oki dzięki właśnie to sprawdziłem i chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaYks Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Vip a testowałeś jakie najwyższe taktowanie da sie z niego wycisnąć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Vip a testowałeś jakie najwyższe taktowanie da sie z niego wycisnąć?? meczylem go na 13x200 ,ale to juz wymagalo Vcore2.1V ,jakos wole moje 10x250 1.95V :wink: (ustawione w biosie 2V,ale realnie 1.95V) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Boze - a ja sie bwie tylko na 200 bo mi wiecej proc nie chce isc :/ Ale wy macie farta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...