Przemo1980 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Mam zamiar zawiesić studia na okres jednego roku (z różnych powodów zresztą). Nie orientuje się ktoś z was czy w takim przypadku mogłaby się do mnie przyczepić armia, ewentualnie jakieś inne nieprzyjemne konsekwencje z tym krokiem związane? Może miał juz ktoś tego typu doświadczenia i mógłby mi co nieco napisać jak to wszystko wygląda. pzdrw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 dziekanke wez - przysluguje kazdemu i nie trzeba miec zadnych konkretnych powodw by ja otrzymac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1980 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Więc rozumiem że należy napisać podanie i udać się z nim do dziekanatu. A czy nie orientujecie się jak mniej więcej wygląda wzór takiego podania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 dzizas idz do dziekanatu i "koniec jezyka za przewodnika" !!! mowisz ze chcesz dziekanke i oni juz napewno wiedza co i jak robic ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1980 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 No ok i dzięki, po prostu ładny kawałek mam na uczelnie i nie chciałbym się musieć po coś wracać :? A mógłbys mi napisać jeszcze co z tym wojskiem? sorki że Ci tak "dupe" zawracam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 jak dostaniesz dziekanke to jestes nadal pelnoprawnym studentem danej uczelni czyli wojsko moze ci 'naskoczyc' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 jak dostaniesz dziekanke to jestes nadal pelnoprawnym studentem danej uczelni czyli wojsko moze ci 'naskoczyc'dokladnie :) po prostu sa to dobrowolne wakacje ;) ale nadal jestes studentem ... po roku czasy przychodzisz i kontynuujesz nauke. jest tylko 1 ale ... nie wiem jak na innych uczelniach ale u mnie nie daja dziekanek ludziom na 5 roku tzn nie mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> juz dziekanki przed ostatnim semestrem (ja mam akurat 5 lat studia ale przy 4,5 jest chyba podobnie) ale mozliwe ze to juz wewnetrzne ustalenie mojej uczelni ;) w dziekanacie sie wszystkiego dowiesz - i tak nie zalatwisz tego w 1 dzien czyli bedziesz sie musial wrocic do domu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 najlepiej idz bezposrednio do szeryfa (dziekana) , u mnie np jest bardzo wporzo z niego gosc i dowiesz sie z samego zrodla co i jak jak piszesz pisma to dziekan to rozpatruje , wiec bedziesz wiedziec od razu co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...