macr0n Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 http://zenfist.pl/pID/229.htm bierz to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jul23 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 mam pytanko jeszce jedno :D czy dla zasialcza jest obojętna pozycja (tzn czy mogę go postawić do óry nogami nakompie albo bokiem :D?) i nic sie nie stanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 mam pytanko jeszce jedno :D czy dla zasialcza jest obojętna pozycja (tzn czy mogę go postawić do óry nogami nakompie albo bokiem :D?) i nic sie nie stanie? Tak nic sie nie stanie. To nie napęd dysków twardych który trzeaba kłaśc zawsze na płask bo inaczej sciekną dane z tależy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Odkopuje temat :) Czeka mnie noaw rewizja WC, wiec nadszedl tez czas wyciszenia mojego zasilacza, a jako ze ostatni post z tego tematu ma prawie rok, wiec sporo moglo sie zmienic, zadam pytanie na nowo - jakie dwa wentylatory (80x80x25mm i 15mm) aktualnie dostepne na rynku najlepiej zalozyc do HPC-420-302DF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Odkopuje temat :) Czeka mnie noaw rewizja WC, wiec nadszedl tez czas wyciszenia mojego zasilacza, a jako ze ostatni post z tego tematu ma prawie rok, wiec sporo moglo sie zmienic, zadam pytanie na nowo - jakie dwa wentylatory (80x80x25mm i 15mm) aktualnie dostepne na rynku najlepiej zalozyc do HPC-420-302DF? Z 25mm wentylatorów mogę polecić następujące: Coolink Blue 802 - wydajny i umiarkowanie cichy Coolink Green AX8 - umiarkowanie wydajny i cichy Noctua NF-R8 - wydajny i bardzo cichy Silverstone FN81 - wydajny i umiarkowanie cichy Z 15mm znam tylko jeden: Zalman ZM-OP1 - jest umiarkowanie wydajny i cichy tylko przy minimalnych obrotach Pozdrawiam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Trawienny nie wiem czy HPC-420-302DF bebechami specjalnie różni się od HPC-360-302DF ale ja zamiast 15mm zapodałem wiatrak o grubości 25mm Oto foty jednak i to rozwiązanie nie specjalnie mnie satysfakcjonowało, ponieważ 2xAC gdy się rozpędzą to wcale nie są ciche i dlatego wypier... oba wiatraki i zapodałem fandera 120 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Hmm no wlasnie to sie chyba nie da ;) co ciekawe probowalem tam wcisnac dokladnie te same wentylatory i nie da rady.. nie miesci sie.. niestety jeden z radiatorow zdecydowanie to utrudnia.. a nie moge wywalic wentylatora na zewnatrz bo za malo miejsca w obudowie mam zeby to zrobic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...