raf33 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 mam liva. I oto moje pytanie: slyszlalem cos o sterwnikach KX Project czy cosika takiego? czym one sie roznia od zwyklych sterow? jest jakas roznica w dzwieku? co one mi dadza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 tak jest roznica w dziweku ale jest tez niekompatybilnosc z grami (no chyba ze cos poprawili) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 No wlasnie mam live 4.1 i problemy z KX'ami. Wogole nie mam dzwieku po ich zainstalowaniu ani w testach ani poza nimi. Opcje rozne zmienialem i nic. Jestem lamer i nawet proste sterowniki potrafie zepsuc :) Wrocilem do orginalnych driverow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...