YaYks Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Podłączyłem tv-out'em telewizor zklonowałem obraz Detonatorem 5.2.1.6 i git obraz ostry tylko że bez koloru. Typ dekodera tv philips 7014. Co mam zrobić może jakiś program pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 zmień NTSC na PAL-B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaYks Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 a jest jakis inny lepszy format bo natym kolory są i jest ok ale te kolory iskrzą na przegach jakby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaYks Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 WIElkie dzienki jusz jest wszystko oks, puściłem przez wideo i dzwięk tesz zrobiłem tylkio musze kabel wyekranowac albo zakupić taki bo jak drugi komp stojący przy TV jest włączony to obraz ztrasznie iskrzy i są takie duże pasy i pomogło tesz wyjęcie anteny telewizyjnej :D obraz jest teraz poprostu boski:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...