Nozgul Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Witam Jaka jest rozdzielczosc w BIOS?? dzieki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 wydaje mi sie ze taka jak w DOS'ie czyli 320 na 240 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 a można wiedziec po co ci to ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 720x400 tak jak caly dos 8) wlasnie, po co Ci to ?? jakis benchmark w BIOS'ie ?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Radek 9500 przyszedl z netu, niestety walniety, co dziwne w biosie wyswietla normalnie, a wszedzie indziej do kitu (artefakty). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anrold Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 mi sie wydaje ze 640x480 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 okazuje sie ze taka sama jest rozdzielczosc w dosie jak i w biosie, poniewaz karta chodzi tez dobrze w dosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 spróbuj sprawdzić za pomocą OSD monitora pozdro niektóre mają zakładke "resolution" i tam pisze jaka jest i np. ile Hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 A mnie się wydaje, że rozdzielczość to 80x24 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 True, i to znakowo, bo to nie tryb graficzny i nie rozpatruje sie tego jako rozdzielczosci takej jak w systemach nie-tekstowych. Mozna sobie policzyc ile jest pixeli H i W ale karta pracuje w trybie tekstowym a nie graficznym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Ale chyba mnie się źle wydawało :> Po poszperaniu i przypomnieniu co nieco moja opinia kieruje się jednak ku rozdzielczości 80x25 ;) Nie pamiętam czy pojedyncza literka ma 8x16 czy 8x20 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Ktos juz napisal -- 720x400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Ktos juz napisal -- 720x400. Ale to przecież tryb tekstowy :) No i wydaje mi się to nieprawdą. Bo czcionka ma rozmiar 8x16 a ekran mieści 80 znaków w wierszu i 25 wierszy, tak więc przeliczając na tryb graficzny wychodzi 640x400. No chyba, że jakieś ramki obcinamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Dlugo to liczyles ? :) Wejdz do biosa i jezeli masz w miare normalny monitor to Ci wyswietli w jakiej rozdz. wlasnie pracuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Dlugo to liczyles ? :) Wejdz do biosa i jezeli masz w miare normalny monitor to Ci wyswietli w jakiej rozdz. wlasnie pracuje. Nic nie liczyłem, po prostu mam PCta od parunastu lat i jeszcze pamiętam w miarę tryby tekstowe... A jeśli wyświetla taką rozdzielczość to pewnie z jakimś obszarem "niewykorzystanym". Teraz nie będę sprawdzał bo ściągam z soulseeka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Mozesz mi po prostu zaufac. Nie musisz sprawdzac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...