Skocz do zawartości
Gość robot

radek 9500@pro

Rekomendowane odpowiedzi

Hi

wlasnie zainstalowalem tego radka , stery omegi na catal 4.2 . Jak sprawdzic czy potoki sa odblokowane (gdzie mozna zobaczyc ze jest 8 anie 4) . Jak przelaczac directa 8.1 na 9.0 i odwrotnie zeby robic testy w markach . To radek z selekcjonowany z selekcjonowancyh (najlepszy oc zposrod tych z 8 potokami sprawnymi) , cena 500 zl , chce zobaczyc czy sie oplacalo .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak wiem , mimo to ciezko znalesc wszystkie odpowiedzi w 1 topicu , a niekotre maja po 10 -15 stron , wiec jesli ktos wie prosze napisac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tobie nie chce sie czytac 10-15 stron, to dlaczego innym ma sie chciec odpowiadac, na tak bzdurne pytania ? Wychodzi bokiem to, ze ci sie nie chce czytac i sprawiasz wrazenie czlowieka ktory ma komputer od tygodnia.

:D :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8x1 nie oznacza dx8.1 a ilość potoków - hmmm coś średnio rozumiem "o co chozi..." :? ale...

zainstaluj omegi z soft modem, a sprawdź że masz 8 potoków np w 3dmarku2003(detailsdisplay device textures in single pass....) lub aida32 (ekranprocesor graficznyliczba potoków pikseli...) w informacjach o karcie graficznej gdzie masz to napisane

ps. to normalne. nie da sie "downgradeować" directa. (np z 9.0 na 8.1)

mylę się?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

robot: zmien ksywke bo robot do ciebie nie pasuje, ja dla przykladu przed kupnem mojego r9500 przeczytalem caly temat, po zakupie przeczytalem go kolejny raz i teraz 2 tygodnie pozniej sledze temat na biezaca, jaki wniosek?: wez sie chlopie do roboty; no offence

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no czytalem to , ale nie jestem az takim znawcom w tej dzidzinie jak wiekszosc z was, jezeli juz cos mam to sie interesuje i potem sam moge doradzic .:))))))))))))) no to jak jest z tymi directami , musze odinstalowac tego 9.0 zeby 8.1 chodzil ?? aha radek idzie na maxa , co przechodzi w 2003 marku , to 425/350 , pamiec o 1 podkrece wiecej i juz artefakty , rdzen 430 dalem ale juz mark sie wywalil na nature

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi