Milo Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Tak jak w topicu mam problem z kondensatorami wybuliło jest troszku i nie wiem czy to nie jest wina nestabilności systemu ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m gre (niekarzda) i albo jest zwiecha albo komputer sie z niewadomych przyczyn restartuje albo wszystko jest ok.Podejrzewam kondensatory bo co innego.Kto by podołał temu zadaniu i mieszka w Krakowie??(oczekuje profesjonalenej roboty :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Nikt nie podoła temu zadaniu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 mojemu koledze znajomy elektryk przylutowywał 4 kondensatory na radku 8500 niestety kart nie uratował po tym zabiegu miał zielony obraz i [gluteus maximus]!!Ale moze berkuta sie spytaj co i jak bo z tego co sie orientuje to on sie bawi troche w tego typu rzeczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Hehe to spoko ja szukam kogos kto sie na tym zna i juz to robił wczesniej a berkut nie mieszka chyba w Krakowie. PS.Pytał ktoś juz kiedys czy mu nie przelutuje tych kondensatorów i ktos zrobił to tylko nie moge znalezc tego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 moje kedziorki tez niestety sa uwypuklone.. karta nie jest nowa : i moze dlatego tak slabo sie rdzen kreci.... hmmm ktos z okolic kalisza sie tego podejmie > ? [ ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...