Ramzes Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Na tym sprzęcie który jest podany w opisie miałem 8900 punktów w 3d marku, wynik wydawał się w porządku. Ale niedawno powtórzyłem test i wyszło mi o 1000 punktów mniej, niecałe 8000. Zdziwiło mnie to mocno, ale myślałem że to wina dawno nie przeinstalowywanego i wieszjaącego się coraz czesciej Windowsa. No ale po formacie odpalam 3d marka dziś jeszcze raz, i okazuje się że znowu mam 8000. Co się dzieje?? Oczywiście jeśli chodzi o sprzet nic się nie zmieniło, no tylko te 1000 marków jakims cudem zniknęło.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 wersja sterownikow badz ich ustawienia jakosci obrazu oto odpowiedz na twoje pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Ale wszystko jest identyczne jak było: stery te same do grafy, ustawienia te same. no i spzęt też się nie zmienił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 dalej nie moge znaleźć przyczyny takiego dziwnego zachowania kompa :? Zmieniałem niedawno dysk, ale czy zamiana starej 13gb na nową 80gb barracude 7200obr. z 2mb cache mogło mieć tak duży wpływ. I to wpływ ujemny, przecież 1000 marków tak po prostu nie ginie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Olej to, co ci z tych dodatkowych 1000 markow(no chyba ze przed kolesiami chcesz sie pochwalic) karta chodzi i bedzie chodzic tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 :):):):):) Hmmmm, nie chcem po prostu żeby z jakiegoś głupiego błahego powodu komp był mnie wydajny i to sporo mniej. Może znalezienie rozwiązania jest naprawde bardzo proste, nie wiem. A moi kumple to mają sprzęt z deka przedpotopowy, i dla nich 4000 to luksus. Jak im się żaliłem że mam 8000 zamiast 9000 to ładną wiązanke usłyszałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 jeśli sys chodzi szybko i gry też no to jaki problem.Nie kupiłeś kompa dla 3 d marka pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ty wiesz, ze ja mam tak samo :) myslalem, ze pobije wlasny rekordzik w 3dmarku... a tu zonk - tyle samo pkt mialem na zasyfionym windowsie, co teraz na czystym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ja na moich gratach mam 8470 + - 30 pkt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...