Skocz do zawartości
Ramzes

czary Mary w 3dmark 2001 SE

Rekomendowane odpowiedzi

Na tym sprzęcie który jest podany w opisie miałem 8900 punktów w 3d marku, wynik wydawał się w porządku. Ale niedawno powtórzyłem test i wyszło mi o 1000 punktów mniej, niecałe 8000. Zdziwiło mnie to mocno, ale myślałem że to wina dawno nie przeinstalowywanego i wieszjaącego się coraz czesciej Windowsa. No ale po formacie odpalam 3d marka dziś jeszcze raz, i okazuje się że znowu mam 8000. Co się dzieje??

Oczywiście jeśli chodzi o sprzet nic się nie zmieniło, no tylko te 1000 marków jakims cudem zniknęło....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dalej nie moge znaleźć przyczyny takiego dziwnego zachowania kompa :?

Zmieniałem niedawno dysk, ale czy zamiana starej 13gb na nową 80gb barracude 7200obr. z 2mb cache mogło mieć tak duży wpływ. I to wpływ ujemny, przecież 1000 marków tak po prostu nie ginie!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:):):):):)

Hmmmm, nie chcem po prostu żeby z jakiegoś głupiego błahego powodu komp był mnie wydajny i to sporo mniej. Może znalezienie rozwiązania jest naprawde bardzo proste, nie wiem.

A moi kumple to mają sprzęt z deka przedpotopowy, i dla nich 4000 to luksus. Jak im się żaliłem że mam 8000 zamiast 9000 to ładną wiązanke usłyszałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi