tomblack Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 moze mi ktos podrzucic linka do jednej potrzebnej mi latki? chodzi o to ze jak lacze sie na modemie pod windowsem to on sie zawsze zaraz rozlacza. podpowiedzcie cos. moze to chodzi o konfiguracje albo łatke. thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=61106&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Trzeba już było napisać w tym temacie :) A spróbowałeś u siebie tych ustawień ?. Poza tym z jaką szybkością łączy Ci się ten modem ?. Swego czasu jak miałem modem to coś takiego działało. Poza tym jeśli masz takie problemy to warto upewnić się , że z linią telefoniczna jest wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...