julas Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 wiem ze problem nie dorasta di innych poruszanych tutaj ale jednak... moze ktos z was sie z tym spotkal i bedzie potrafil mi pomoc... w windows xp po ustawieniu profilu "brak dzwiekow" w panelu sterowania nagle ozywa speaker i wydaje koszmarnie "pika" przy kazdym komunikacie. u mnie np. jak przychodzi poczta, albo jak zmieniam glosnosc suwakiem. przeczytalem kiedys w "szacownym" pismie chip przepis jak to zmienic - wystarczyl jakis wpis do rejestru. zapisalem sobie w komorce (taki mam zwyczaj, po co mam to g.... kupowac;)) przynioslem do domu i rzeczywiscie dzialalo. problem w tym ze zapomnialem sobie tego gdzies zapisac na trwale i po niedawnym formacie systemu (wlasciwie to ghost'ie) znowu dopadlo mnie to pikanie... pomoze ktos...? (tylko nie piszcie ze mam isc do biblioteki i wertowac archiwalne numery chipa;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Spróbuj Tweak UI i odznacz "Beep on error". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 dziala! :) ale mi glupio... znam tweak ui od dawna, wszystkim go polecam ale nie wpadlem ze ta funkcja jest do tego... czlowiek cale zycie sie uczy... dzieki serdeczne pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...