zavader Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Boze - CODEGEN? Wiesz ze to jest szajs? NIe polecam - bierz FORTONA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltana Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Wiecie co? za każdym razem, jak piszę coś na forum, jakimkolwiek, to jest proble, który zazwyczaj mnie rozwala i rozsmiesza: problem sprzętu. Nie zrozumcie mnie źle, ale to samo jest np. z samochodami czy ciuchami....różnica pomiędzy Skodą Fabią a VW Polo jest...żadna, jeśli chodzi o wykonanie, ale są wariaci, którzy twierdzić będą, że VW lepszu jest o basta! To samo z ubraniami: Nike jest lepszy od Adidasa, a ten z kolei lepszy od Reeboka, ale nie, bo ten jest lepszy.... ok, dojdźmy do sedna, którym jest: w dzisiajszych popieprzonych czasach WSZYSTKO JEST DO [gluteus maximus].... i nic na to nie poradzimy....żeby mieć wypasiony sprzęt (mówię tu o czymkolwiek), to kasy trza mieć jak lodu na Biegunie Południowym, bo Północny mniejszy znacznie jest :). A serio: wezmę Fortrona, ma lepsze natężenia maks. dla poszczególnych napięć i jest po prostu 300W, a nie 400W PEAK (cokolwiek to znaczy). ok, mam nadzieję że was nie zanudziłem...:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Tak sobie czytam i chcę wam powiedzieć, że są też dobre tanie za 70zł zasiłki FEEL z regulowanymi obrotami 300W prawdziwe!!, Code szity im nie dorastają wiem bo mi się spalił i nie radzę kupować, poza tym to prawda że w tych tanich napięcie spada pod dużym obciążeniem więc i temp. może spaść, co do temperatury to mój Solek ma odczyt z pod procka tz. CPU socked i z jądra procka czyli Diody i muszę powiedzieć że jeżeli radiator nie był dobrze szlifnięty papierami to temp. może różnic się o 20C czyli gdy odczyt z CPU Socked 65C to faktycznie procek ma 85C – więc warto szlifować papierkami bo radiatory często są tylko zapicowane albo polakierowane co lepsze po szlifnięciu papierkami od 300 do 1200 temp odczytywana w Socked spadła mi tylko o 6 C ale w samym jądze aż o 19C, poza tym naczytałem się o Zalmanah i nie polecam to dziadowa firma i przy tym droga!!!!!!! , a cha jedyny słuszny wentyl w obudowie to taki którego umieści się idealnie naprzeciwko chłodzonka –naprawdę daje więcej niż 4 w różnych miejscach, niestety trzeba wywalić otwór!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Tak sobie czytam i chcę wam powiedzieć, że są też dobre tanie za 70zł zasiłki FEEL z regulowanymi obrotami 300W prawdziwe!!, Code szity im nie dorastają wiem bo mi się spalił i nie radzę kupować, poza tym to prawda że w tych tanich napięcie spada pod dużym obciążeniem więc i temp. może spaść, co do temperatury to mój Solek ma odczyt z pod procka tz. CPU socked i z jądra procka czyli Diody i muszę powiedzieć że jeżeli radiator nie był dobrze szlifnięty papierami to temp. może różnic się o 20C czyli gdy odczyt z CPU Socked 65C to faktycznie procek ma 85C – więc warto szlifować papierkami bo radiatory często są tylko zapicowane albo polakierowane co lepsze po szlifnięciu papierkami od 300 do 1200 temp odczytywana w Socked spadła mi tylko o 6 C ale w samym jądze aż o 19C, poza tym naczytałem się o Zalmanah i nie polecam to dziadowa firma i przy tym droga!!!!!!! , a cha jedyny słuszny wentyl w obudowie to taki którego umieści się idealnie naprzeciwko chłodzonka –naprawdę daje więcej niż 4 w różnych miejscach, niestety trzeba wywalić otwór!!! :lol: Od kiedy to Feel to jest dobry zasilacz?! Może i lepszy od Codegena ale co najwyżej o jakieś 5% ;))))) I nie istnieje coś takiego jak "tanie i dobre" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Tak sobie czytam i chcę wam powiedzieć, że są też dobre tanie za 70zł zasiłki FEEL z regulowanymi obrotami 300W prawdziwe!!, Code szity im nie dorastają wiem bo mi się spalił i nie radzę kupować, poza tym to prawda że w tych tanich napięcie spada pod dużym obciążeniem więc i temp. może spaść, co do temperatury to mój Solek ma odczyt z pod procka tz. CPU socked i z jądra procka czyli Diody i muszę powiedzieć że jeżeli radiator nie był dobrze szlifnięty papierami to temp. może różnic się o 20C czyli gdy odczyt z CPU Socked 65C to faktycznie procek ma 85C ? więc warto szlifować papierkami bo radiatory często są tylko zapicowane albo polakierowane co lepsze po szlifnięciu papierkami od 300 do 1200 temp odczytywana w Socked spadła mi tylko o 6 C ale w samym jądze aż o 19C, poza tym naczytałem się o Zalmanah i nie polecam to dziadowa firma i przy tym droga!!!!!!! , a cha jedyny słuszny wentyl w obudowie to taki którego umieści się idealnie naprzeciwko chłodzonka ?naprawdę daje więcej niż 4 w różnych miejscach, niestety trzeba wywalić otwór!!! :lol: Od kiedy to Feel to jest dobry zasilacz?! Może i lepszy od Codegena ale co najwyżej o jakieś 5% ;))))) I nie istnieje coś takiego jak "tanie i dobre" ;) dokladnie :wink: Feel to badziew. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ja poprostu porównałem go tanich zasiłek tych do 100zł jest cichy i ma prawdziwe 300W :lol: pzet zakupem konsultowałem się w serwisie to gościu powiedział mi żebym innego taniego nie brał!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltana Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 tani za 100....chryste, gdzie my żyjemy....:) ja już kupiłem, na Allegro, Fortrona 300W, za 103 z przesyłką. Zobaczymy cóż to takiego. Po kupnie pamięci i zasiłki na pół roku wara od kompa z nowymi rzeczami!! bo zbańczę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...