Lenin2 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 61-1013-001437-00101111-071595-ALi1621 chcem zrobić upgrade biosu ale nie wiem co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenin2 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 M726MRT_V1.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 chcę nie chcem no ale robisz tak ściagasz najnowszy biosik z strony producenta to raz zgrywasz go na hadeka musisz mieć program flasciach!ący uruchamiasz kompa w systemie ms dos z dysku startowego wklepujesz nazwę progsa do fleshowania w nim nawzę i ścieżkę dostępu do biosa kilkasz progs sie pyta czy chcesz zachować stary bios potem progs zapisuje nowy czekasz chiwlę modlisz sie i prąd i wsio powinno chodzić pozdr nie ponoszę odpowiedzialności za szkody :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenin2 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 A możesz mi podać mi podać konkret linka co mam ściągnąć (jaki Bios) , program flasciach!ący (raczej znajde) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenin2 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Właściwości BIOS'u Typ BIOS'u AMI Data BIOS'u systemowego 10/13/99 Data BIOS'u wideo 06/15/99 Producent BIOS'u Nazwa firmy American Megatrends Inc. Informacje o produkcie http://www.ami.com/amibios Problemy i Sugestie Sugestia BIOS systemu jest starszy niż dwa lata. Uaktualnij go jeżeli trzeba. Sugestia BIOS wideo jest starszy niż dwa lata. Uaktualnij go jeżeli trzeba. Program flasciach!ący mam a co dalej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenin2 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 zrobiłem aktualizacje biosu ... Coś mi si ę stało komp mi wogóle nie odpala .... co si e stało ?? nie mam kopii biosu .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 zrobiłem aktualizacje biosu ... Coś mi si ę stało komp mi wogóle nie odpala .... co si e stało ?? nie mam kopii biosu .. wyjmij na 5min baterie z mobo albo zworka daj clear cmos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordOfTheBlant Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Masz jeszcze ten problem?? Masz jeszcze ten problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...