Nyny Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Witam, dosc czesto zdaza mi sie na epoxie 8rda3i ze zmieniaja mi sie same ustawinia w biosie. Nie wszystkie oczywiscie. Czasami pokazuje mi sie zaraz po odplaniu kompa komunikat na ekranie CPU SETTING HAS BEEN CHANGES PLEASE RE_ENTERN SETUP AND SAVE CURRENT SETTING cos w tym stylu. Czasami na mbprobe mam alarm bo napiecie na bateryjce spada do 2.5 volta a normlanie mam 3.15. Czy mozliwe ze to wina beteri czy moze cos innego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Wymien bateria [2 zlote] i sprawdz :) A co do tego BIOSA - sproboj ge zrestartowac [zworka] i potem sprawdz czy bezie sie powtarzal problem... A moze wymieniales ostatnio procka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Na 99% to wina ba(k)terii :) Jak wymienisz na nową i nie pomoże to wtedy możesz zacząć się martwić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 a moze to wina o/c? zmienie bateryjke i zobacze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...