Gość robot Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Komputer na Intelu BX440 - asus plyta glowna , voodo 3 2000 . Po zainstalowaniu windowsa 98 se (sterwonikow karty graficznej itp ) co jakis czas wyswietla sie taki komunikat poczekaj az komputer przygotuje system do wstrzymania i na chwile gasnie obraz itp o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshit Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 a nie naciskasz w tym momenicie na klawiaturze przycisku uśpienia /wstrzymania systemu/?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 hmm a jaki to klawisz ?? nic chyba takiego nie naciskam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 hmm akies inne sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 A może masz zaznaczona opcję wstrzymania systemu w Opcjach zasilania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 no wlasnie nie mam , wsyzstko mam ustawione na nigdy w opcjach zasilania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshit Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Na tym przycisku prawdopodobnie jest symbol księżyca, a co do wstrzymywania systemu to nawet jakby miał to zaznaczone to i tak system zostaje wstrzymany po jakimś tam czasie bezruchu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 hmm , mozliwe ze przyczyna jest karta sieciowa , zmienilem ja i od tego momentu powstal ten problem . Na innym kompie gdy jest podlaczona do netu lampka caly czas sie pali , natomiast u mnie gdy wchodzi do windowsa zaczyna mrugac. niby siec i net jest , ale to moze od tego ?? windows pokazuje ze urzadzenie dziala poprawniie i nie ma konfliktow . Karta to stary 10 mbit 3com isa . narazie musze ja miec wiec wymiana nie wchodzi w gre . aha na tej mobo z ktorej zostala wymontowana chodzila ok . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 aha dodam iz system swiezo przeinstalowany , odrazu sie to dzieje , nie zmieniam nic w ustawieniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 A ja bym ci radził podłączyć najpierw inną klawiature i zobaczyć czy nadal będzie się tak dziać. Byc może przyczyną jest uszkodzony klawisz klawiatury od uśpienia . Co do karty sieciowej to bardzo dobrze że dioda mruga ponieważ wtedy widać że jest komunikacja z siecią . Czyli z sieciówką wszystko ok , ma mrugać :wink: . Wymień klawiature i napisz czy to coś zmieniło Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 no ale karta sieciowa w poprzednium kompie na ktorym byla zainstalowana nie mrugala tylko palila sie caly czas , a teraz mruga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...