TOMELEK Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Athlon 2600 + Asus a7n8x deluxe GF Ti 4200 128 agpx8 2 x kingstone 512 333 ( dual channel) SB live 5.1 HD barracuna 120 GB 7200 rpm HD WD 80 GB 7200 rpm bufor 8mb zasilacz chieftec HPC 360 Czy jest to W2k czy XP - nie ma znaczenia nie regularnie podczas pracy pojedynczy dzięk i zwis albo natychmiastowy reset tem procka 35 do 39 pamiątki sprawdzone przez gold memory i mem test - bez błędu problemy jedynie z kartą graf - bez sterów (standard windy - poziome badziewia, kreski) - wszystko się zaczeło przy XP - po uruchomieniu kompa monitor gasł i zaswiecał się (nie chodzi tu o monitor) tak samo jak przy przełączniu rozdzielczości czy odśw.) potem reinstall systemu - XP - albo nie wstał do końca - czarny ekran albo znów gaśnięcie i zapalanie monitora czego wina - kary graf ?? - czym to sprawdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 przeczytaj to co napisales i znajdziesz odpowiedz, chyba chodzi o ta grafe :> sprawdz u kumpla w jakims 2 kompie albo u siebie wsadz inn grafike... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMELEK Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 ehh - nie napisałem o grafie - inny komp - te same badziewka jesli idzie bez sterów ale zwisów i restartów nie ma - jeszcze tylko została mi inna grafa u mnie może coś z płytą (grafa coś uszkodziła) PS - jak sprawdzić name pamiątki grafy - coś w rodzaju mem gold tylko dla grafy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMELEK Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 heja - właśnie sprawdzam inną grafe u mnie w kompie - naraze za szybko by coś powiedzieć za to inna sprawa ta grafa którą teraz mam pożyczoną to GF 2 MX 400 i (ale jaja) jest tam radiatorek montowany standardowo bez coolerka tak sie skurczybyk nagrzewa że można sobie poparzyć palce wiec odkręciłem jeden z dodatkowych wiatraków w w obudowie i skierowałem na niego - to sposób po póki nie bede miał nowej grafy może właśnie ten GF Ti 4200 spierniczył się przez płyte ??? czemu ten zamiennik tak sie grzeje może coś z agp na płycie nie tak w biosie najmniejsze napiecie a taktowanie na auto help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Podaj napiecia jakie masz na tym Chiefie - mzoe to kwestia kiepskiego napiecia +33 lub +5 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...