brunet200 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 PROBLEM DOTYCZY ULTIMY wiecie moze jaki jest najszybszy sposob lub jaki wogle jest bo mnie zabijaja non stop przy jakims 4 limicie squalla prosze o podpowiedz!! gg 2266536 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 moze poszukaj na www.gamefaqs.com podejzewam ze tam znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunet200 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 dzienks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Moge ci pomóc bo całego FF8 przeszłem. Jak cuś to moje gg to 5145973. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam czy jest możliwosć ustawienia wyższej rożdzielczości niż 640x480 w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 chyba nie ale a aax8 i anizo x16 nei bedzie wielkiej roznicy ;P proponuje wymusic to sterownikiem i po problemie z schodkami szkoda ze nie da sie tak podciagnac geometrki gierek ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 PROBLEM DOTYCZY ULTIMY wiecie moze jaki jest najszybszy sposob lub jaki wogle jest bo mnie zabijaja non stop przy jakims 4 limicie squalla prosze o podpowiedz!! gg 2266536 729380[/snapback] Gilgamesh Card + Card Mod(?) -> 10xHoly War = Caly team nietykalny. (?) - Dawno nie gralem, nie pamietam nazwy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Chłopaki mam problem z instalacją FF VIII. Mam 4 płyty, a na nich pliki o rozszerzeniach z którymi nie zabardzo wiem co z nimi zrobić, mianowicie: .FI; .FS; .FL; .PAK. Ktoś wie jak zainstalować tę grę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 A na pewno masz wersje PC? Jesli tak, to na pierwszej plycie powinien byc setup... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 wersja na pc jest na 5cd. Na 1 jest instalka, a na 4 pozostałych gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Jest to wersja na PC. Czytałem, że potrzebny jest jakiś program, który robi porządek z plikami i instaluje ("instalator"). Pytanie czy ktoś ma coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciup3k Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Panowie znalazl ktos cos do tego ff8 bo ja mam to samo co kolega napisane ze wersja pc i wszystko ok instaluje sie ale nie odpala prosze o info bardzo prosze gg 4675646 dzieki z gory :) Edit panowie znalazlem cracka ktory pozwalac grac :) pozdrawiam pisac na wyzej podane gg pozdrawiam :) Edytowane 20 Lutego 2006 przez ciup3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 panowie znalazlem cracka ktory pozwalac grac Znaczy sie... banan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Pomocy! Wie ktos co zrobic zeby gra nie wywalala mi sie do windowsa w filmiku kiedy podchodzimy Rinoa do tej czrodziejki w czasie misji gdy druzyna podzielona jest na Sniper i Gateway Team? Jest to chyba polowa pierwszego CD. Screen zaraz przed tym filmikiem: http://img71.imageshack.us/img71/4185/ff87ws.jpg Edytowane 11 Marca 2006 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Jak wygląda problem? Leci filmik i bach, Jesteś w windzie? Może masz problem z płytą i nie może się odczytać ten pliczek :unsure: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Chyba tak. Juz sobie poradzilem. Zmienilem jakos filmikow z high na low i jakos przeszlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
52cm Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Pomocy! Wie ktos co zrobic zeby gra nie wywalala mi sie do windowsa w filmiku kiedy podchodzimy Rinoa do tej czrodziejki w czasie misji gdy druzyna podzielona jest na Sniper i Gateway Team? Jest to chyba polowa pierwszego CD. Screen zaraz przed tym filmikiem: http://img71.imageshack.us/img71/4185/ff87ws.jpg Masz problem? Rozwiązanie jest proste... Przejdź na PSX (or PSOne). Przyznam na PCcie fajnie się podnosi jakość grafiki jednak dla mnie liczy się grywalność więc polecam do tego Play'a. Znacznie przyjemniej się spędza przy PSX te kilkadziesiąd godzin grając w karty. Zresztą ogólnie wiadomo że na każde dobre RPG itp. trzeba poświęcić 100h. Niech mi ktoś powie co się bardziej opłaca zrobić z kartą "Pu Pu". Pozdrawiam :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...