Hawk Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Czy ktoś wie co to jest za cudo ?????? Pozbywam się mojego GF2 i musze coś kupić (cena do 600PLN). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Mint zasłynął kiedys z produkcji kart graficznych wykonanych ze słabszych podzespołów, zmniejsonym taktowaniem ,(m.in kiepskie pamięci) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Mint zasłynął kiedys z produkcji kart graficznych wykonanych ze słabszych podzespołów, zmniejsonym taktowaniem ,(m.in kiepskie pamięci) jak i riooowniesh ze sprzedazy prodooktooff built by ati :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 poszukaj na necie, to znajdziesz i specyfikacje, i może już recenzje. Jak myślisz, skąd my bierzemy swoją wiedzę??? a wiedza kosztuje - choćby trochę wysiłku. A MINT - z opinii nabitych w butelkę to kiszka. Więcej stresów niż przyjemności. A jak już kupujesz dobrą kartę to lepiej od dobrego producenta. To tak jakbyś się zastanawiał czy kupić 300-konnego daewoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 poszukaj na necie, to znajdziesz i specyfikacje, i może już recenzje. Jak myślisz, skąd my bierzemy swoją wiedzę??? a wiedza kosztuje - choćby trochę wysiłku. A MINT - z opinii nabitych w butelkę to kiszka. Więcej stresów niż przyjemności. A jak już kupujesz dobrą kartę to lepiej od dobrego producenta. To tak jakbyś się zastanawiał czy kupić 300-konnego daewoo Watpie zeby znalazl jakas recke z testami jakiegokolwiek R9000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Mint zasłynął kiedys z produkcji kart graficznych wykonanych ze słabszych podzespołów, zmniejsonym taktowaniem ,(m.in kiepskie pamięci) jak i riooowniesh ze sprzedazy prodooktooff built by ati :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 stronka minta http://mint-electronics.com/products/vga.php Napisz do nich i się zapytaj jaki sa parametry tej karty, jakie pamięci ,ile ns itd. Ja kiedyś pyatłem się o GF 256 i dali mi odpowiedź.. (kupiłem orginalnego CLAPa) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Typ złącza AGP x4/x2 Pamięci Hynix 64 MB, 128 bit, 3.6 ns. Procesor R 250. Chłodzenie procesora Aktywne. Rodzaj wyjść D-Sub, DVI-I, S-Video. Rozdzielczość 2048 x 1536 Zgodność programowa OpenGl 1.3, DirectX. Opis Taktowanie 275/275 MHz. 2x RAMDAC 400MHz (10 bit). Tyle co znalazłem w firmie która to oferuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Opis ze strony Minta : "MiNt ATI Radeon 9000 Pro dysponuje magistralą AGPx4, ale możliwa jest jego praca w płytach głównych pracujących w trybie AGPx1 i AGPx2. Na karcie zainstalowano 64MB szybkiej pamięci typu DDR ze 128 bitowym interfejsem, taktowanej 550MHz, o czasie dostępu 3.6 nanosekundy. Sercem karty jest procesor kanadyjskiej firmy ATI o kodowej nazwie ATI RV250. Dzięki wyposażeniu karty w dwa przetworniki RAMDAC pracujące z częstotliwością 400MHz, użytkownik uzyskuje wysokiej jakości obraz 2D i 3D przy wysokich trybach odświeżania. Radeona 9000 Pro wyposażono w sterowniki zapewniające bardzo wydajną i bezproblemową pracę w środowiskach DirectX oraz w aplikacjach korzystających z interfejsu OpenGL 1.3. Maksymalna rozdzielczość oferowana przez kartę to 2048x1536. Karta wyposażona jest w szereg wyjść: D-Sub, DVI-D, S-Video. W komplecie znajdują się: kable S-Video i Composite Video, przejściówka 7 pin, Power DVD, Power Director, gra Ballistic oraz sterowniki. Sterowniki wspierają wszystkie popularne systemy operacyjne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 a nie ma gdzies ceny??????// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Pozbywam się mojego GF2 Za ile chce się pozbyć swojego GF2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"] Pozbywam się mojego GF2 Za ile chce się pozbyć swojego GF2? 320-350 PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 poszukaj na necie, to znajdziesz i specyfikacje, i może już recenzje. Jak myślisz, skąd my bierzemy swoją wiedzę??? a wiedza kosztuje - choćby trochę wysiłku. A MINT - z opinii nabitych w butelkę to kiszka. Więcej stresów niż przyjemności. A jak już kupujesz dobrą kartę to lepiej od dobrego producenta. To tak jakbyś się zastanawiał czy kupić 300-konnego daewoo Watpie zeby znalazl jakas recke z testami jakiegokolwiek R9000 20 sekund szukania!!!!!! Proszę oto link!!!!! http://firingsquad.gamers.com/hardware/rad...000/default.asp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"] Pozbywam się mojego GF2 Za ile chce się pozbyć swojego GF2? 320-350 PLN 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: na wgk takie karty sprzedaje sie z reki do reki za 250 zeta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"] Pozbywam się mojego GF2 Za ile chce się pozbyć swojego GF2? 320-350 PLN 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: na wgk takie karty sprzedaje sie z reki do reki za 250 zeta :P panowie, wiecie gdzie jest giełda? no właśnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 poszukaj na necie, to znajdziesz i specyfikacje, i może już recenzje. Jak myślisz, skąd my bierzemy swoją wiedzę??? a wiedza kosztuje - choćby trochę wysiłku. A MINT - z opinii nabitych w butelkę to kiszka. Więcej stresów niż przyjemności. A jak już kupujesz dobrą kartę to lepiej od dobrego producenta. To tak jakbyś się zastanawiał czy kupić 300-konnego daewoo Watpie zeby znalazl jakas recke z testami jakiegokolwiek R9000 20 sekund szukania!!!!!! Proszę oto link!!!!!http://firingsquad.gamers.com/hardware/rad...000/default.asp O thxxx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 panowie, wiecie gdzie jest giełda? no właśnie... WGK Warszawska Giełda komputerowa .. link http://www.wgk.waw.pl/ tam masz mapke i szczegoły.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Dzizaaasss ta karta to padaka. Nie mialem bladego pojecia, ze jest taka slaba !!! Nawet w wersji PRO ktora bedzie kosztowac nie mniej niz 600 pln jest kiepska. (look link Intensa). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 panowie, wiecie gdzie jest giełda? no właśnie... WGK Warszawska Giełda komputerowa .. link http://www.wgk.waw.pl/ tam masz mapke i szczegoły.. nie zrozumiałeś mojej aluzji na temat dyskusji o cenie gf2... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 :lol: :lol: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"] Pozbywam się mojego GF2 Za ile chce się pozbyć swojego GF2? 320-350 PLN LOL - sorry, ale ja takim "Łosiem" to nie jestem..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Dobra panowie pieprzyć GF2 co z tym MINTEM ?????? :?: :?: :?: :?: :?: Te testy od iNtEnSe troche wyglądają niezbyt dobrze :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Dzizaaasss ta karta to padaka. Nie mialem bladego pojecia, ze jest taka slaba !!!W porównaniu do twojego wypasionego GF2MX to napewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Dobra panowie pieprzyć GF2 co z tym MINTEM ?????? :?: :?: :?: :?: :?: Te testy od iNtEnSe troche wyglądają niezbyt dobrze :cry: no właśnie, zastanów się bo: 1. to jest test wersji PRO built by ATI ! 2. żeby nie było zamienił stryjek siekierkę na kijek 3. minta to chyba bym nie chciał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Biorąc jeszce pod uwagę iż jest to sprzęt od Minta sądz że należy się liczyć nawet z jeszcze gorszymi wynikamy niż na tym linku... (tak przynjamniej było z poprzednimi produktami Minta że byly mniej wydajne..) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 wejdz na www.moje.pl tam znajdziesz informacje o tej karcie, kosztuje kolo 550 zeta jest tylko troche mniej wydajna od radeona 8500 na tej stronie jest test http://www.tomshardware.pl/graphic/02q3/0207181/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 wejdz na www.moje.pl tam znajdziesz informacje o tej karcie, kosztuje kolo 550 zeta jest tylko troche mniej wydajna od radeona 8500 na tej stronie jest test http://www.tomshardware.pl/graphic/02q3/0207181/index.html link www.moje.pl nie działa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Dzizaaasss ta karta to padaka. Nie mialem bladego pojecia, ze jest taka slaba !!!W porównaniu do twojego wypasionego GF2MX to napewno.Jak ja moja kupowalem to ATI szalalo na ATI maxx 128 :) Czyli padaka tak czy siak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 nazwa Sapphire ATI Radeon 8500LE 64MB 250/250 gwarancja 24 miesiecy opis 64 MB DDR , taktowane 500 MHz, rdzeń 250 MHz, ramdac 400 MHz, w komplecie konwerter RGB>DVI, w komplecie kable SVideo, wyjście TV, wyjście DVI A co myślicie o tym :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Gwoli wyjaśnienia : W ofercie minta jest karta Ati Radeon 9000 pro, z tego co czytałem w necie to radeonki 9000 pro produkuje tylko i wyłącznie ATI, inne firmy beda produkowac karty na ati 9000, ale nie pro, pamieci maja miec 400 mhz (ati 9000) i 550 - 600 ati 9000 pro, wiec wniosek z tego taki ze mint znowu sprzedaje karte "built by ati", wiec opłaca sie i to bardzo kupić, cena w action to 433 + vat. Apropos wydajności to ati 9000 pro plasuje sie tuz za radeonem 8500, w niektórych benchmarkach wypada lepiej ( http://www.tomshardware.pl ). Dodać należy to żę w ati 9000 mamy już pixel i vertex shadery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...