Arkady Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Coś zrąbałem z windą XP prof. Wchodzi bios, witaj-ekran windowsa, Zapraszamy i na tym zapraszamy stoi ze 3min. Kiedyś wyciągnałem cd-ka z tego kompa - wtedy zaczęło się to pojawiać, wkręciłem cd i było ok. Przez tydzień. A tera znowu czekam sto lat na odpalenie windy :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Proponuje czytac nazwy forow na jakich piszesz Arkady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 to straszne 8O tylko że to nie to forum :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Hmm wydaje mi się (tego jeszcze nie wiem) że mam problem ze sprzętem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Hmm wydaje mi się (tego jeszcze nie wiem) że mam problem ze sprzętem.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lolek z Ciebie :> Przywróc stystem lepiej lub przeskanuj Nortonem Utility 2002 albo przeinstaluj windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Może dołożyłeś karte sieciową, albo kontroler Eide..... (jedno i drugie zwalnia zdecydowanie start systemu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 mam siciówkę ale dlaczego tydzień temu było ok a potem sie zmieniło? Próbowałem uruchmienie selektywne (nie awaryjne) z najpotrzebniejszymi sterami, zczyściłem autostart i tak samo się muli :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Dzięki Tom.O :lol: - to sieciówa. Wyłączyłem ją i jest ok. To pewnie dlatego że nie mam teraz podłączonego drugiego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...