Johny_85 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Witam Was. Chciałem się was (posiadaczy Radka od FICA) zapytać jak maxymalnie macie ustawione czestotliwości rdzenia i pamieci. Ma radeona od zeszłego roku ale nie myslałem o jego pokrecaniu, ale to sie wkrutce zmieni bo zakupuje WC i blok DD MAZE-4 GPU Wasze wyniki moga byc poparte przez screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 400/715 na standardowym chłodzeniu + 80mm z boq karty :D Jak założe na nią wc pewnie będzie więcej na rdzieniu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 357/357 na standardowym chlodzeniu z radiatorami na pamieciach + nawiew 92mm wiatrak. Blok od CFD czeka na zalozenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overclocker Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 U mnie 395/730 na standardowym chlodzeniu + radiatorki na 4 gole pamieci. Ale juz niedlugo WC bedzie wiec powinno byc lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 400/700 bez dodatkowego chłodzenia. 415/730 z Arctic VGA Silencer i dodatkowymi radiatorkami OCZ na spodzie pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...