makaronek Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 bardzo proszę o podanie mi linka do testu porównawczego wydajnosci gf5200 do poszczegolnych sterownikow, moglby uwzgledniac omegi. Zalezy mi na wydajnosci w fps, nie jakosci tekstur. Patrzylem na futuremark ale nie moge sie doszukac.Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaronek Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 nooo kaman - moze i zadalem lamerskie pytanie ale wtedy mozna zawsze napisac "czy Ty kretynie nie wiesz ze takie rzeczy sa na www.uosim.pitnascie.com ? i ja bym wtedy sie nie obrazil, ale lepsze to niz mnie olac :) a tak to mam 60 fps w counterze...przez Was :) no i moze przez to ze mi wcisneli w media jakis zestaw z plyta aSrock, ale 0 % na raty mam ;)) wiec coz mi pozostaje jak zaufac Wam, ekspertom i chociaz te pare klatek zyskac dzieki Waszym radom ? (nie jestem z Radomia...nevermind - zapomnijcie o radomiu...) sayonara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 nooo kaman - moze i zadalem lamerskie pytanie ale wtedy mozna zawsze napisac "czy Ty kretynie nie wiesz ze takie rzeczy sa na www.uosim.pitnascie.com ? i ja bym wtedy sie nie obrazil, ale lepsze to niz mnie olac :) a tak to mam 60 fps w counterze...przez Was :) no i moze przez to ze mi wcisneli w media jakis zestaw z plyta aSrock, ale 0 % na raty mam ;)) wiec coz mi pozostaje jak zaufac Wam, ekspertom i chociaz te pare klatek zyskac dzieki Waszym radom ? (nie jestem z Radomia...nevermind - zapomnijcie o radomiu...) sayonarano jak sie kupuje kompy w marketach to..przyroda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaronek Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 nie kupilem kompa w markecie dlatego ze nie umiem sam sobie zlozyc albo dlatego ze sie nie znam na czesciach..kupilem go dlatego ze potrzebowalem go jedynie do cs'a i filmow, mialem 0 % na raty i dlatego ze gdybym nawet bral czesci z najtanszej hurtowni w Lodzi albo od znajomego z duzej lodzkiej firmy komputerowej NA RATY - to procent z tych rat bylby o niebo wyzszy niz zysk z tych znizek got it ? podam moze dla porownania ze przy kupnie komputera za 3000 zaoszczedzilem na monitorze bo w media maja jakos cudownie tanio ;) i nie zaplacilem oprocentowania, gdybym za to wzial komputer wart 3000 za powiedzmy 2600 od znajomego sklepu to bym zaplacil - na 18 rat - 800 zl oprocentowania w 1 roku (stopa 30 % rrso) + jakies 200 za polowe drugiego + wodka dla kumpla za odlozenie tanich czesci. wychodzi jakies 1000 zl + moje 2600 to 3600 zl z czego 1000 idzie do smierdzacej firmy ratalnej.Juz wiesz czemu kupilem kompa w markecie ? a ze mam slabego to wiem sam, ale jestem zdania ze wyciskanie paru klatek ma wlasnie znaczenie DLA MNIE a nie dla kolesia ktory ma radeona 9800 i jak wlaczy anisotroping i antyaliasing to mu spadna klatki z 90 do 88...ajt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaronek Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 zapytam moze inaczej - czy jesli mam kompa z marketu dla najwiekszych lamerow z nedzna plyta i grafika - to czy ktos moze mi doradzic, mnie - lamie utluszczonej gesim lojem z brudna kloaka - na jakich sterach wydobede o 10 klatek wiecej nie komentujac mojego hardwaru ? dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Może w przyszłości edytowałbys swoje posty zamiast pisac jeden pod drugim? Do gier w DX8.x najszybsze są 4x.xx. Do gier w DX9 53.03. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaronek Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 ok, przepraszam za ten spam ale krew mnie zalala...i dzieki za odpowiedz, a tak btw. - gram w tego ceesa pod openGL ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...